Akbaşoğlu'ndan yap-işlet-devret modelini eleştiren Kılıçdaroğlu'na yanıt

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu," Kılıçdaroğlu şu Kağıthane’ye kağıt tepe olarak nitelendirdiği seçimlerde, kendisinin başkan seçilmesi durumunda yap-işlet-devret ile bir çok eser kazandıracağını ifade etmişti." dedi.
Ecem Çetin
|
28 Mart 2022, Pazartesi - 17:49
Akbaşoğlu'ndan yap-işlet-devret modelini eleştiren Kılıçdaroğlu'na yanıt

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde basın toplantısı düzenledi. 

Akbaşoğlu "Son zamanlarda yap-işlet-devret modeli ile ilgili, ipe sapa gelmez hakikat dışı, çarpık ve iftira, yalana dayalı bir takım değerlendirmeler muhalefet temsilcilerinden duyduk. Kılıçdaroğlu'nun hani şu Kağıthane’yi kağıt tepe olarak nitelendirdiği seçimlerde, kendisinin başkan seçilmesi durumunda yap-işlet-devret ile bir çok eser kazandıracağını ifade etmişti. Ancak şimdi tornistan yaparak nasıl çarpıtabilirim. Büyük eserlere nasıl çamur atabilirim peşinden koşmaya çalışıyor. Ama nafile. Nasıl ki, başörtüsü ile ilgili AK Parti ile MHP’nin Anayasa değişikliği ile beraber bu zulmü ortadan kaldırmayla dönük teklifin görüşmeleri esnasında ve teklif yasalaştıktan sonra başörtüsüyle ilgili kanunun iptali için Anayasa Mahkemesi’ne başvuranlar arasında imza atan Sayın Kılıçdaroğlu, başörtüsü meselesini ben çözdüm şeklinde beyanlarda bulunarak, milleti aldatmaya ve kandırmaya çalıştı ise, belki bakarsınız yap-işlet-devret modeliyle 1915 Çanakkale Köprüsü’nü de, Tokat Havalimanı’nı da ben yaptım diyebilir" açıklamasında bulundu. 

"Atatürk’ün kurmuş olduğu CHP altı okuna yedinci ok mandacılık okudur"

Akbaşoğlu, İçişleri Bakanı Soylu ‘Kılıçdaroğlu, biraz dürüstsen, bu millete biraz inancın varsa, 6'lı masa toplantısından sonra, beraber oluşturduğunuz ve tutanak altına aldığınız bildiriyi, hangi büyükelçiliğe düzeltmeye gönderdin, bunu açıkla’ sözlerinin sorulması üzerine, “Büyükelçilere mektup yazan genel başkanlar var. Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükelçilere mektup yazarak ‘Kanal İstanbul engelleyin’ demiştir. Sonra Akşener arzı endam etmiştir. Akşener, ‘S400 beş tepeyi korumak için alındı. S400 geri verilmeli’ şeklinde açıklama yapmıştır. Bu konuda zaten kamuoyunu bilgisi dahilinde olan süreçler. Manda himaye kabul edilemez. Atatürk’ün kurmuş olduğu CHP altı okuna yedinci ok mandacılık okudur. Milletimiz tam bağımsızlıktan yanadır" değerlendirmesini yaptı.

"Beşli çete, CHP zihniyetinin çetesidir"

Torba kanun teklifi ile haberde isim belirtilmese de şirketlerin güvenliği kamuoyunda tereddüde yol açacak haberlerin yapılamayacağına yönelik iddialara Akbaşoğlu, "Beşli çeteyi görmek isteyenler, 28 Şubat’a baksınlar. CHP ile beşli çete kol kolaydı. Biz her türlü çete ile mücadele ederek buraya geldik. Beşli çeteyi görmek isteyenler, 28 Şubat’ta Erbakan’ı yalnız bırakanlardır. Beşli çete, CHP zihniyetinin çetesidir. Beşli çeteye geçit vermedik" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1389916/akbasoglundan-yap-islet-devret-modelini-elestiren-kilicdarogluna-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.