Süleyman Soylu'dan ''Yeni Bölge Sistemi'' açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yeni bölge sisteminden vazgeçildiğini ve yine doğuyu bir bölge batıyı bir bölge şeklinde çalışma yapılmasına karar verildiğini söyledi.
Ankara Masası
|
02 Nisan 2022, Cumartesi - 19:11
Süleyman Soylu'dan ''Yeni Bölge Sistemi'' açıklaması

Polislerin 3 olan tayin sayısını 6’ya çıkaran yeni düzenlemeleri içeren yönetmeliğin 17 Mart’ta Resmi Gazete’de yayımlanmıştı.

Ankara’da Tuzluçayır Polis Merkezi Amirliği’ndeki sahur yemeğine katılan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni sistem ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Gelen tepkileri değerlendiklerini kaydeden İçişleri Bakanı Soylu yeni karar aldıklarını belirterek, ''Arkadaşlarımızla yaptığımız değerlendirmede, bu çerçevede daha neler yapılabilir diye konuştuğumuzda, şöyle bir şey daha ortaya çıktı. Arkadaşlarımızla konuştuk… tayine tabi arkadaşlarımızla da değerlendirmeler yaptık… Doğuyu bir bölge, yine batıyı bir bölge olabilecek şekilde, Sayın Genel Müdürümüz, ilgili arkadaşlarımız tarafından bir çalışma yapılması hususunda bir karara da vardık. Bir çalışma da yapacaklar. Böylece yine ihtiyaca binaen, ihtiyaca yönelik yerlere elbette ki tayinler yapılacak. Çünkü bazı illere gidilmekten imtina ediliyor ama bizim oralar da sorumluluğumuz içinde. Tüm bunları sağlayacak adımı da İnşallah atacağımızı düşünüyoruz.'' ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1405349/suleyman-soyludan-yeni-bolge-sistemi-aciklamasi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.