Canlı yayında Erdoğan tartışması... Yeneroğlu yüklendi Ilıcalı karşılık verdi...

HaberTürk'te canlı yayına katılan DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu ve AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mustafa Ilıcalı arasında Erdoğan tartışması yaşandı. Canlı yayında Mustafa Yeneroğlu'nun ''Ülkede adalet diye bir şey kalmamış. Siz gelmişsiniz Tayyip Beyi savunuyorsunuz. Yaşananlara gözünüzü kapatmayın. Bu ülke Tayyip Bey'den ibaret değil'' ifadesi karşısında eski AK Partili vekil Mustafa Ilıcalı, "Sözleriniz beni tatmin etmedi. Ak Parti'den istifa ederken vekillikten de istifa etmeliydiniz" diye karşılık verdi. 26. dönem AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner ise, Ilıcalı'yı hedef alarak ''Yeneroğlu karşısında bu kadar ezileceksen ne diye çıkarsın Mustafa Hoca?'' şeklinde tepki gösterdi.
Ankara Masası
|
04 Nisan 2022, Pazartesi - 11:31
Canlı yayında Erdoğan tartışması... Yeneroğlu yüklendi Ilıcalı karşılık verdi...

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu ve AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mustafa Ilıcalı arasında yaşanan Erdoğan tartışması siyasetin gündemine oturdu.

Mustafa Yeneroğlu'nun söylemleri ve ithamlarına AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mustafa Ilıcalı, "Sözleriniz beni tatmin etmedi. Ak Parti'den istifa ederken vekillikten de istifa etmeliydiniz" ifadeleriyle karşılık verdi. Bu görüntüler sosyal medyada sıkça paylaşılırken Ak parti eski milletvekili Mehmet Metiner de Ilıcalı'ya tepki gösterdi.

''Bu ülke Erdoğan'dan ibaret değil''

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu canlı yayında ''Ülkede adalet diye bir şey kalmamış. Hukuk diye bir şey kalmamış siz gelmişsiniz Tayyip Beyi yere göğe sığdırmamaya çalışıyorsunuz. O da bir insan sizin bizim gibi. Tayyip Beyin 90'lı yıllarda yaptığı ile şimdi yaptığı aynı şey mi? Hukukun dışında anayasal düzenin dışında temel hakları ayaklar altına atarak istediği insanı cezaevine sokarak ülkeyi yönetmeye çalışıyor. Anayasa Mahkemesine neden 90 bin başvuru var? AİHM neden en çok başvuru Türkiye'den buna cevap verebilir misiniz? Ülkemizde 1 milyon 650 bin insan neden terör soruşturması geçiriyor buna cevap verebilir misiniz? Erzurum'a giderseniz Erzurum'da sokakta ne tür hukuksuzlukların yaşandığını görürsünüz. Bunlara gözünüzü kapatmayın. Bu ülke Tayyip Erdoğan'dan ibaret değil.'' ifadelerini kullandı.

Ak Parti'den Ilıcalı'ya tepki

Yeneroğlu -Mustafa Ilıcalı tartışması  kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Görüntülerin ardından Mustafa Ilıcalı ile aynı dönemde AK Parti milletvekilliği yapan Mehmet Metiner, Ilıcalı'ya sosyal medyadan tepki gösterdi.

Metiner tepkisini şu sözlerle gösterdi;

''Haber Türk’te DEVA Partili M. Yeneroğlu’nun karşısında AK Partili eski Erzurum Milletvekili M. Ilıcalı var. Yeneroğlu’nun karşısında siyaseten bu kadar ezileceksen ne diye çıkarsın Mustafa Hoca? Kanal kimi çıkartacağını iyi biliyor. Partim adına üzgünüm. Ah AK Partim ah!''

http://www.ankaramasasi.com/haber/1407392/canli-yayinda-erdogan-tartismasi-yeneroglu-yuklendi-ilicali-karsilik-verdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.