MHP Milletvekili Baki Ersoy'dan hükümete ekonomi eleştirileri

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, üst üste gelen zamların vatandaşın belini büktüğünü belirterek "Dünyada ekonomik kriz var, bizde de var. Bunu çözmeyecek miyiz yani? Bu doğru değil. Bu yaklaşımı ben kabul etmiyorum" dedi.
Ankara Masası
|
05 Nisan 2022, Salı - 09:40
MHP Milletvekili Baki Ersoy'dan hükümete ekonomi eleştirileri

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, katıldığı canlı yayında ekonomide yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yüksek enflasyonun ve peş peşe gelen zamların vatandaşı zorladığını belirten Ersoy "Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şey yok saydığınızda problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor" dedi.

"Kaçamak yanıtlar"

Ersoy, dünyada da bir kriz yaşandığının gerçek olduğunu ifade ederken "Dünya ülkeleri bunları aşacak altyapısını bizden 30 sene önce oluşturmuş maalesef. Gerçekten bunları kabul etmek lazım." diye konuştu. "Dünyada pandemi var. Böyle oldu, enerji krizi var böyle oldu'" gibi yanıtların ise kaçamak yanıtlar olduğuna vurgu yaptı.

"Ben kabul etmiyorum"

Atılacak adımlara odaklanmak gerektiğinin altını çizen Ersoy "Tamam dünyada ekonomik kriz var,  bizde de var. Bunu çözmeyecek miyiz yani? Bu doğru değil. Bu yaklaşımı ben kabul etmiyorum." şeklinde konuştu.

    http://www.ankaramasasi.com/haber/1409320/mhp-milletvekili-baki-ersoydan-hukumete-ekonomi-elestirileri
    İlginizi Çekebilir

    Yorumlar (0)

    Yorumunuz İletilmiştir.