AK Partili Mustafa Şen: Hükümet olarak gerekenleri yapmalıyız

AK Parti'nin son yaptırdığı anketten çıkan sonuçları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen açıkladı. Şen AK Parti'nin oy oranlarının yüzde 35'lerden yüzde 40'lara doğru yükseldiğini belirtti.
Ankara Masası
|
10 Mayıs 2022, Salı - 10:30
AK Partili Mustafa Şen: Hükümet olarak gerekenleri yapmalıyız

AK Parti'nin son yaptırdığı anketten çıkan sonuçları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, A Haber canlı yayınında açıkladı. Şen bir önceki açıklamasında AK Parti'nin oy oranını yüzde 36 olarak açıklamıştı. Bu oranın yüzde 40'lara doğru hareketlendiğini söyledi.

Yaptıkları çalışmalara göre yüzde 40'ı geçeceklerini belirten ifade Şen bu oranın yüzde 46'lara çıkacağını ancak hükümet olarak gerekenleri de yapmaları gerektiğini vurguladı.

Şen'in konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde;

''Şimdi yüzde 40'a doğru yaklaşıyoruz. 40'ı geçecek ondan eminim. Bizim analizlerimiz yüzde 45'i hatta yüzde 46'yı gösteriyor. Tabii bizim hükümet olarak gerekenleri yapmamız lazım. Bunların başında enflasyonu dizginlemek geliyor.

Vatandaşımız bunların sebebini biliyor. Koronavirüs ekonomileri vurdu. Bu bizi de etkiledi. Biz her şeyi enerjiyle yapıyoruz. Kömürün, doğal gazın fiyatı yükseldi. Bunlar 2 kattan 10 kata kadar artış gösterdi. Bunların dünya ekonomisine haliyle ülkeler ekonomisine yansımaması imkansız.

Biz kendi ödevimizi yaparsak seçmen bize destek veriyor. Ve biz bu gelişmeleri seçimden önce halledeceğiz diyoruz. Verdiğimiz sözlerden biri de enflasyon düşecek. Biz verdiğimiz sözleri tutarız.''

http://www.ankaramasasi.com/haber/1491650/ak-partili-mustafa-sen-hukumet-olarak-gerekenleri-yapmaliyiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.