Cafer Güneş: "100 tane Ayasofya da açsa Erbakan Tayyip Erdoğan'ın alnından öpmezdi"

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, iktidarın Suriye'de izlediği yanlış politika nedeniyle binlerce Müslüman'ın kanının aktığını belirterek "Erbakan 100 tane Ayasofya da açsa Tayyip Erdoğan'ın alnından öpmezdi" dedi. Güneş "1 tane Müslüman'ın burnunu kanatmak 100 tane Ayasofya'ya değişilmez" şeklinde konuştu.
Ankara Masası
|
06 Nisan 2022, Çarşamba - 13:15
Cafer Güneş: "100 tane Ayasofya da açsa Erbakan Tayyip Erdoğan'ın alnından öpmezdi"

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu oldu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun "Erbakan yaşasaydı CHP'yle birlikte olurdu" sözleriyle başlayan tartışmalara ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti cephesinden gelen tepkilere yanıt veren Güneş, Necmettin Erbakan'ın "Kim Milli Görüşçüyüm diyor da Saadet Partisi'nin dışında yer alıyorsa, bu tavır palyançoluktan başka bir şey değil" "AK Parti'ye oy vermek cehenneme bileti satın almaktır." sözlerini hatırlattı.

Güneş, Erbakan'ın siyonizmin bir taktiği olarak AK Parti'nin kurulduğunu söylediğini belirtti. "Ak Parti'yi Erbakan kurdurdu" sözlerinin Erbakan tarafından yalanlandığını hatırlatan Güneş, Erbakan'ın "Ben buradayın günahınıza beni ortak etmeyin" dediğini aktardı.

" 100 tane Ayasofya'ya değişilmez"

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın "Erbakan Hoca hayatta olsaydı, teravihin ilk gününü Ayasofya'da kılar, Erdoğan'ın alnından öperdi." sözlerinin hatırlatılması üzerine tepkisini dile getiren Güneş "100 tane Ayasofya açsa alnından öpülmez. Niye, 1 tane Suriye'yi mahvetmek, 1 tane Müslüman'ın burnunu kanatmak 100 tane Ayasofya'ya değişilmez" dedi.

Güneş "1 tane Müslüman'ın burnu kanadıysa siz hatanızla bunu 10 tane Ayasofya'da açsanız ödeyemezsiniz. " ifadelerini kullandı.

Ayasofya'nın açılmasından dolayı çok memnun olduğunu da belirten Güneş, "Kendi dönemimizde Ayasofya'yı açmayı çok isterdim" şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1411719/cafer-gunes-100-tane-ayasofya-da-acsa-erbakan-tayyip-erdoganin-alnindan-opmezdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (2)

Yorumunuz İletilmiştir.
burak
16 Temmuz 2022, 11:08
Bu saadetin yatacak yeri yok, chp ile kolkola giren cehennemin demirbaşı olma biletini almıştır asıl, siz aynaya bir bakın cehennem partisiyle berabersiniz...
DfAhqDU
16 Aralık 2023, 12:12
<a href=http://finasterid.cfd>buying generic propecia online</a> The research in this area is complicated by the fact that infertile women appear to be at higher risk for ovarian cancer to begin with, which is why this study compared infertile women with one another rather than with other women in the population