Cafer Güneş'ten iktidara 28 Şubat yanıtı

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, AK Parti cephesinden partisine yönelik "28 Şubatçılarla birlikte oluyorsunuz" şeklinde gelen eleştirilere "Bizim yanımızda 28 Şubat'ı destekleyen bir var ise sizin yanınızda 5 tane var" diye yanıt verdi.
Ankara Masası
|
06 Nisan 2022, Çarşamba - 14:44
Cafer Güneş'ten iktidara 28 Şubat yanıtı

Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu olan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, AK Parti cephesinden partisine yönelik "28 Şubatçılarla birlikte oluyorsunuz" şeklinde gelen eleştirilere tepki gösterdi.

Güneş "Doğu Perinçek 28 Şubat'ı desteklemiştir. Milliyetçi Hareket Partisi 28 Şubat'ta, 28 Şubat'a destek veren Demokratik Sol Parti'yle 1999'da koalisyon kurmuştur.MHP seçilen milletvekillerinin Meclis'te başını açarak bu işin yanında olduğunu bizzat göstermiştir. O gün imam hatipleri kapatıp, "Ben size müjdeyle geldim" diyen Anavatan Partisi lideri Mesut Yılmaz'la da berabersin, ANAP'la da berabersin." dedi.

"Sizin yanınızda 5 tane var"

"Kimi neyle suçluyorsun?" diyen Güneş "Bizim yanımızda da 28 Şubat'ta olanlar olabilir. Ama bizim yanımızda 28 Şubat'ı destekleyen bir ise sizin yanınızda 5 tane var." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1412271/cafer-gunesten-iktidara-28-subat-yaniti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.