Galatasaray'da ilk başkan adayı belli oldu

Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk, imzaları teslim ederek adaylık başvurusunu yaptı. Öztürk, "Galatasaray hiçbir zaman yalnız kalmaz" dedi.
Ankara Masası
|
06 Nisan 2022, Çarşamba - 15:04
Galatasaray'da ilk başkan adayı belli oldu

Galatasaray'da 30 Nisan'da yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da aday olan Metin Öztürk başvurusunu yaptı. Öztürk, Nef Stadyumu'nda bulunan divan başkanlığına gelerek imzalarını teslim etti ve adaylığını resmiyete kavuşturdu.

Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Metin Öztürk, "Galatasarayımız için hayırlı olsun. Taraftarlarımız bayraklarını hazırlasın. Onlar sahada coşturacak, biz de finans ve gerisini halledeceğiz. Gördüğünüz gibi kalabalık bir ekiple hazırız. Cuma günü saat 14.00'te de listelerimizi vereceğiz. Şu an imzalarımızı teslim ettik. Resmi adaylık sürecimiz başladı" diye konuştu.

"Galatasaray hiçbir zaman yalnız kalmaz"

Galatasaray'da adayların her zaman çıkabileceğini söyleyen Öztürk, "Galatasaray hiçbir zaman yalnız kalmaz. Galatasaray markasının bize ihtiyacı yok ama biz üstümüze düşen görevi yapmak için buradayız. Listelerle ilgili bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Şu ana kadar bildiğim kadarıyla ben ve Hamamcıoğlu adaylıklarını açıkladı. Zaten 7-8 ay önce bir seçim sürecinden çıktığımız için liste yapmakta bir sorun yok. Şu an yönetim ve kurulları bitirdik, AŞ'leri tamamlamaya çalışıyoruz şeklinde konuştu.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1412363/galatasarayda-ilk-baskan-adayi-belli-oldu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.