Fehmi Çalmuk: Temel Karamollaoğlu aday olmayı bekliyor

Gazeteci ve Yazar Fehmi Çalmuk​, Saadet Partisi Genel ​Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olmayı beklediğini söyledi. Çalmuk, Karamollaoğlu'nun kurmaylarına "CHP aday olarak bizi gösterebilir"​ dediğini aktardı.
Ankara Masası
|
07 Nisan 2022, Perşembe - 14:22
Fehmi Çalmuk: Temel Karamollaoğlu aday olmayı bekliyor

Gazeteci ve Yazar Fehmi Çalmuk, Ankara Masası Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik'in konuğu oldu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "Bizim Cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş'tır, kendisini Türkiye'nin geleceği adına göreve çağırıyoruz" açıklamasıyla yeniden alevlenen Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı kim olacak tartışmalarına ilişkin Fehmi Çalmuk dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Çalmuk, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun da adaylık beklediğini söyledi.

Konuya ilişkin vefatından önce Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'le ve Saadet Parti kadrolarıyla görüş alışverişinde bulunduğunu ifade den Çalmuk, Temel Karamollaoğlu'nun kurmaylarına "CHP aday olarak bizi gösterebilir" dediğini aktardı.

"CHP’liler neden Temel beyi aday göstermesin?" sorusunu soran Çalmuk "Temel beyin de Cumhurbaşkanı adayları arasında ismi geçiyor ve beklentisi var." dedi.

Bir başka aday Rıfat Hisarcıklıoğlu

Millet İttifakı'nın bir başka potansiyel adayının ise  Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu olduğunu iddia etti.

Çalmuk "Rıfat beyin uluslararası denklemdeki bilinirliği, tanınmışlığı ve operasyonel gücü bu konuştuğumuz adaylardan çok fazladır." şeklinde konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1415592/fehmi-calmuk-temel-karamollaoglu-aday-olmayi-bekliyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.