Murat Köse: İnadı bırak çözüm önerilerimizi uygula

ABB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Ankara'da özel halk otobüslerinin ikinci kez kontak kapatmasının ardından yaptığı paylaşımlarda Mansur Yavaş'a çözüm önerilerini uygulamaya koyma çağrısında bulundu.
Ankara Masası
|
12 Nisan 2022, Salı - 12:45
Murat Köse: İnadı bırak çözüm önerilerimizi uygula

Ankara'da ikinci kez ulaşım krizi yaşanırken, 134 Özel Toplu Taşıma Aracı (ÖTA) 12 hatta kontak kapattı.

Yaşananlarla ilgili paylaşımlarda bulunan Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, ABB Başkanı Mansur Yavaş'a çağrıda bulundu.

Çözüm önerisi

Köse, sorunun çözümü için otobüslerin kiralanması, dinamik mazot veya gelir desteği gibi adımların atılabileceğini belirtti. Ayrıca  Bursa, Konya modellerinin örnek alınabileceğine vurgu yaptı..

"Yavaş hamaset yaptı"

"Ulaşım esnafının, işlerini sürdürmekte bir takım sıkıntılar çektiğini biliyoruz" diyen Köse paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı;

 "Maalesef Sn Mansur Yavaş yönetimindeki Büyükşehir, diğer konularda olduğu gibi bu konuda da inisiyatif almak yerine hamaset yaptı. Esnaf da onlara kandı, davul zurna ile çözülecek sandı." paylaşımında bulundu.

"İnadından vazgeç"

Sn Mansur Yavaş'ın çözüm üretme becerisi olmadığı için, ulaşım esnafının krizi büyüdü. Sonuç, tam bir fiyasko. Otobüslerin Kiralanması alternatif olarak düşünülebilirdi, dinamik mazot veya gelir desteği verilmesi çözüm olabilirdi. Bursa, Konya modelleri uygulanabilirdi.

14 Nisan Perşembe, tüm bu önerileri ve daha fazlasını Büyükşehir Meclisi gündeminde istişare ederek bir çözüme ulaşmak için toplanacağız. Ancak Sn Mansur Yavaş ve Büyükşehir Belediyesi yönetimi, inadından vazgeçip, önerdiğimiz çözümü uygulamaya koyarlarsa esnaf rahat eder.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1423060/murat-kose-inadi-birak-cozum-onerilerimizi-uygula
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.