İYİ Partili Adnan Beker: Esnafın sıkıntısı bizden kaynaklı değil

İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, ‘toplu ulaşım esnafına ikna odası kuruldu ve kozmik oda’ iddialarına yanıt verdi. Beker,"Esnafın kozmik odası olur mu? Esnafın ekmeğiyle oynanır mı? Esnafın sıkıntısı bizden kaynaklı değil" dedi.
Büşra Bayrak
|
15 Nisan 2022, Cuma - 23:40
İYİ Partili Adnan Beker: Esnafın sıkıntısı bizden kaynaklı değil

İYİ Parti Grup Başkanvekili Adnan Beker, AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan ile AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmazer’in ‘toplu ulaşım esnafına ikna odası kuruldu ve kozmik oda’ iddialarına ABB Meclisi Toplantısı Nisan Ayı 5. Birleşiminde yanıt verdi.

Beker, “AK Parti İl Başkanı ve İl Başkan Yardımcısı benimle ilgili tweetler atıyor. Yok kozmik oda yok ikna odası yok işte Adnan Beker’in altına tweet atın filan. Ben tweet atmayı bilmiyorum ama tweet okumayı biliyorum. 4 kişi yazıyor attıkları tweetlerin altına. Ya arkadaş ne kozmik odası, esnafın kozmik odası olur mu? Esnafın ekmeğiyle oynanır mı? Elimizden geleni yapıyoruz siz de biz de...” dedi.

Esnafa destek yetmiyor

Ulaşım esnafının sıkıntısının büyükşehirden kaynaklanmadığını dile getiren Beker,”Aile Bakanlığı ayda 2 bin lira destek veriyor, bin 350 liraydı 2 bin lira yaptı. Bir baktım twitter patlamış yüzde 50 zam. Biz ne veriyoruz 25 bin liraya yakın destek veriyoruz. Esnafa o da yetmiyor. Sıkıntısı çok. 3 bin liraya dolan depo 12 bin liraya doluyor. Sizin arabalarınız kaça doluyor? Bugün yine akaryakıta zam gelmiş. Eskiden zam geldiğinde benzinciler olarak bizler sevinirdik. Artık biz hiç sevinmiyoruz bir karımız olmuyor. Zamdan zarar ediyoruz.” ifadelerini kullandı.  

http://www.ankaramasasi.com/haber/1428429/iyi-partili-adnan-beker-esnafin-sikintisi-bizden-kaynakli-degil
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.