İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu

Yİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, elektriği kesin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na "Müsaade ederseniz faturanızı ben ödeyeyim" dedi.
Zeliha Demirci
|
22 Nisan 2022, Cuma - 00:43
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kırşehir'de iftar programına katıldı. Daha sonra kent merkezindeki bir otelde gazetecilerin sorularını yanıtlayan bir gazetecinin "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konutunun elektriklerinin kesilmesini nasıl değerlendiriyorsunuz" şeklindeki sorusu üzerine Akşener, Kılıçdaroğlu'nun elektrik ücretini ödememekteki kastının, 3,5 milyon civarındaki abonenin elektriğinin kesilmesine dikkati çekmek olduğunu ifade etti.

Türkiye'de 1,5 milyona yakın doğal gaz abonesinin gazının da kesik olduğunu ileri süren Akşener "Şimdi bugün Sayın Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriğinin kesilmesi, basının, herkesin ilgisini çekti, bir genel başkanın elektriğinin kesilmiş olması. Bu zor durumdaki insanların iktidar tarafından problemlerinin çözümlenmesi için bir adım atılmasına sebep olur. Bu açıdan çok olumlu değerlendiriyorum bu tutumu." değerlendirmesinde bulundu.

"Müsaade ederse ben ödeyebilirim hanenin elektrik borcunu"

Elektrik ve doğal gaz abonelerinin borcunun, vergi borcu silinen iki firmanın tutarından daha düşük olduğunu öne süren Akşener "Buna dikkat çekmek istiyorum aracılığınızla. Ama bu işte Selvi hanımın durumu zor. Sayın Kılıçdaroğlu sözünü yere düşürmemiş olur, müsaade ederse ben ödeyebilirim hanenin elektrik borcunu, o da Selvi hanım için." diye konuştu.

(AA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1442979/iyi-parti-genel-baskani-aksener-kemal-kilicdarogluna-cagrida-bulundu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.