Fatih Ünal'dan Mansur Yavaş'a 'Danışmanın Servet Avcı'nın iddialarına cevap ver' çağrısı

AK Parti Keçiören Belediye Meclisi Üyesi Fatih Ünal, Mansur Yavaş’ın danışmanı Servet Avcı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yolsuzluk yapıldığına ilişkin imalı bir yazı yazdığını, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin de malumun ilanı niteliğindeki iddiaları ortaya koyduğunu, ancak Mansur Yavaş’ın hiç birine cevap vermediğini söyledi. Ünal, Yavaş’ı iddialara cevap vermeye çağırdı.
Ankara Masası
|
22 Nisan 2022, Cuma - 18:12
Fatih Ünal'dan Mansur Yavaş'a 'Danışmanın Servet Avcı'nın iddialarına cevap ver' çağrısı

Fatih Ünal, Ankara Masası canlı yayınında Genel yayın Yönetmeni Fatih Atik’in konuğu oldu.

Mansur Yavaş’ın danışmanı gazeteci Servet Avcı’nın ‘Serpico’ başlığıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde usulsüzlük ve yolsuzluk yaşandığına ilişkin imalı yazısının hatırlatılması üzerine, kendisinin de bunu okuduğunu ifade etti.

“Yolsuzluk ve usulsüzlükler ayyuka çıktı”

Ünal şunları söyledi:

“Yazıda içeride bir sürü sıkıntının olduğunu, ülkücü ayağına bir sürü insanların sıkıntılı isler yaptığını iddia eden, bir kişinin bunlarla uğraştığından bahsederek  yazmış olduğu bir yazı var. O yazıyı ben de okudum. Hakikaten çok ciddi sıkıntılar olduğunu duyuyoruz, biliyoruz.  Zaten Anket AŞ'de olsun, Halk Ekmek'te olsun, ANFA Güvenlikte olsun, ANFA'da olsun bir sürü usulsüzlüğün, sıkıntıların, yolsuzlukların olduğunu biliyoruz. Bunlar ayyuka çıktı.”

AK Parti Keçiören Belediye Meclisi Üyesi Fatih Ünal, yazıda, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin ‘ Mansur Yavaş’ın kabilesi’ olarak tanımladığı kişilerin hedef alındığına dikkati çekti.

Bu kabilede ismi geçen ekipler arasındaki sıkıntı ve kavgaların duyulduğu ve bilindiğinin altını çizen Ünal şöyle devam etti:

“Mansur Yavaş’tan cevap vermesini beklerdim”

"Hedef aldığı kişiler belli zaten. Aslında bunlar Ertan Işık olsun Yüksel Aslan olsun bu ekipler arasında sıkıntılar olduğunu, kavgalar olduğunu biz duyuyoruz, biliyoruz. Bununla ilgili Murat Köse malumun ilanı şeklinde bir liste paylaştı. Liste sonrası Mansur bey ayağa kalktı falan. Ben beklerdim ki Mansur beyden o gün onlara güzelce cevap vermesini beklerdim. Yani demesi gerekirdi ki Yüksel Aslan tertemiz bir insan. Benim arkadaşım özel kalem müdürlüğümü yapıyor ve hiçbir işinde sıkıntı yoktur. Servet bey öyledir. Ertan bey öyledir demesini beklerdim ama ben hiç cevap verildiğini ve bunların konuşulduğunu duymadım”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1444145/fatih-unaldan-mansur-yavasa-danismanin-servet-avcinin-iddialarina-cevap-ver-cagrisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.