Ümit Özdağ Süleyman Soylu'ya meydan okudu: Seni yarın İçişleri Bakanlığının önünde bulacağım oğlum!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya, "Zerre kadar erkekliğin varsa beni yarın saat 11'de bekle" dedi.
Zeliha Demirci
|
05 Mayıs 2022, Perşembe - 18:56
Ümit Özdağ Süleyman Soylu'ya meydan okudu: Seni yarın İçişleri Bakanlığının önünde bulacağım oğlum!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'a arasında sığınmacı gerilimi devam ediyor.

Süleyman Soylu çıktığı bir canlı yayında kendisine Ümit Özdağ sorulunca, "Hiç adam yerine koymam. Kabul etmem; bunun söylerseniz toplantıyı terk etmem. Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu hayvandan aşağı bir adamdır. Bu kadar basit. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir" ifadelerini kullandı.

Özdağ'dan Soylu'ya yanıt gecikmedi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özdağ, "Süleyman, ben yarın saat 11.00’de tek başıma ve silahsız İç İşleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek" diyerek bir video paylaştı.

Özdağ'ın, "Seni yarın İçişleri Bakanlığının önünde bulacağım oğlum!" sözlerini söylediği video şöyle;

MHP eski milletvekili Sinan Oğan Sinan Oğan da Özdağ'a destek vererek, "İçişleri Bakanı @suleymansoylu ve bakan yardımcısı @ismailcatakli aynı programda bize de ağır hakaret lafları etti. Ümit Özdağ @umitozdag yarın saat 11.00 ’da bakanlık önünde olacağını açıkladı. Aynı saatte ben de orada olacağım. Soylu ve Çataklı gelsinler yüzümüze söylesinler! " açıklamasında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1469339/umit-ozdag-suleyman-soyluya-meydan-okudu-seni-yarin-icisleri-bakanliginin-onunde-bulacagim-oglum
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.