Büyükşehir Belediyesi’nden Patipark’a destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, İmrahor Vadisi’ndeki Patipark Ankara’da yaşayan 400 sokak hayvanı Sincan’da yeni yapılan yaşam alanlarına taşımaya başladı.
Büşra Bayrak
|
07 Eylül 2020, Pazartesi - 10:16
Büyükşehir Belediyesi’nden Patipark’a destek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkent genelinde sokak hayvanlarına sahip çıkmaya devam ediyor. 

Sağlık İşleri Daire Başkanlığı, İmrahor Vadisi’nde bulunan ve hayvanseverlerin oluşturduğu Patipark Ankara’ya ait 400 sokak hayvanını Sincan’da bulunan yeni yerlerine taşıyor.

Sokak hayvanların sağlığı ve güvenliği için 7/24 çalışan Büyükşehir Belediyesi, lojistik desteğin yanı sıra sağlık ve veterinerlik hizmeti de sağlamaya devam ediyor.

“Her türlü desteği sağlıyoruz”

Sokak hayvanlarının daha konforlu ve ferah bir ortamda yaşamaları için birçok sivil toplum kuruluşuna lojistik ve veterinerlik hizmeti verdiklerini belirten Veteriner Şube Müdürü Mustafa Şener, “Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak sokak hayvanları konusunda gönüllülerle çalışmalarımız devam ediyor. İmrahor’da 5 yıldır faaliyet gösteren Patipark Derneğini, Sincan’da kurulan yeni yerine taşınmasına her türlü desteği sağlıyoruz. Sokak hayvanlarının başta veterinerlik hizmetleri olmak üzere ne eksikleri varsa Büyükşehir olarak sağlayama çalışıyoruz. Bundan sonra çalışma alanlarımızda olan paydaşlarımızla iş birliğimiz aynen devam edecek.’’ ifadelerini kullandı.

Hayvanseverlerden teşekkür

Patipark Hayvanseverler Derneği Kurucusu Hülya Akçal, Patipark’ın Sincan’daki yeni yerine taşınmasında yardımları için Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederken, “Yüzlerce köpeğimizi Büyükşehirin desteği ile kısırlaştırdık. Bizlere ambulans ve veteriner gönderdi, yeni yere taşınmamızda da yardımları oldu. Belediye olmasaydı biz hiçbir şey yapamazdık” dedi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/147192/buyuksehir-belediyesinden-patiparka-destek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.