Halk TV ve FOX TV’ye “bizi ekrana çıkarmıyorlar" eleştirisi

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, televizyonların iktidar ve muhalefet medyası şeklinde ikiye bölündüğünü belirterek, Halk TV ve FOX TV’ye çıkarılmadıklarını söyledi. Sarıgül, “Burnumuzu niye göstermiyorlar?” diye sordu.
Ankara Masası
|
09 Mayıs 2022, Pazartesi - 16:48
Halk TV ve FOX TV’ye “bizi ekrana çıkarmıyorlar" eleştirisi

Mustafa Sarıgül, Ankara Masası canlı yayınında Genel Yayın Yönetmeni Fatih Atik’in sorularını yanıtladı.

“Televizyonlar iktidar ve muhalefet medyası olarak ikiye bölünmüş”

Televizyonların ikiye bölünmüş vaziyette olduğunu anlatan Sarıgül, “ Bir iktidarın medyası var bir de muhalefetin medyası var . Ben buradan söz veriyorum Türkiye Değişim Partisi iktidarında kesinlikle bizim medyamız olmayacak. TDP iktidarında ne gazetemiz ne televizyonumuz ne de radyomuz olacak. Bütün medya kuruluşlarına eşit mesafede olacağız.” dedi.

Sarıgül, “Bir muhalefet partisinin medyası olur mu? İktidarın medyası olur mu? Medya objektiftir, senin medyan benim medyam olmaz. Medyanın  bağımsız olması lazım, özgür olması lazım.” şeklinde konuştu.

“Halk TV bizim burnumuzu niye göstermiyor?”

Mustafa Sarıgül şöyle devam etti:

“ Ben buradan söylüyorum, mesela Halk TV bizim burnumuzu niye göstermiyor? Çıkamadık. Kardeşim Halk TV sen özgürlük diyorsan, demokrasi diyorsan çağır, istediğin gazeteciyi de karşımıza çıkar istediğin soruyu sor bize. O zaman,  yani Halk TV bizi çıkarmıyorsa yazık günah değil mi? İkincisi başka bir şey, FOX TV. Kardeşim sen 1 yılda Ali babacan’ı 10 defa, Davutoğlu’nu  bilmem kaç defa çıkarıyorsun Sarıgül’ü çıkarmıyorsun. Nasıl olacak bu iş? Peki sen 3 sene önce babacan’ı çıkarıyor muydun? Bunları biz doğru bulmayız. 35 07 Biz objektif bağımsız, herkese eşit bir basın olmasını arzu ediyoruz. Türkiye’de basın ne kadar özgürse demokrasi o kadar güçlüdür”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1490847/halk-tv-ve-fox-tvye-bizi-ekrana-cikarmiyorlar-elestirisi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.