Cem Belevi iddialar hakkında ilk kez konuştu!

İrem Derici'yi aldattığı iddiasıyla gündeme gelen Cem Belevi, konuya dair açıklama yaptı. Belevi, " Asla bu cümleleri kabul etmiyorum yok aldatma... Böyle bir şey yok! Benim aşka böyle bir bakış açım yok. Hâlâ çok seviyorum onu" dedi.
Ecem Çetin
|
10 Mayıs 2022, Salı - 17:24
Cem Belevi iddialar hakkında ilk kez konuştu!

Geçtiğimiz günlerde  ünlü şarkıcı İrem Derici, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı sevgilisi, Cem Belevi tarafından aldatıldığı haberleri, magazin gündemine bomba gibi düştü. 

Şarkıcı Cem Belevi, haberlerin ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklama  yaptı. 

Belevi, "Aslında biz sizin zannettiğinizden daha önce ilişkimizi noktaladık. Fakat bunu istemedi paylaşmak, kendisi benden rica etti özel bir sebebi var. Bende kalacak. Karşımda bir kadın var her şeyden önce çok değerli bir meslektaşım var. " ifadelerini kullandı. 

Hâlâ çok seviyorum onu

İrem Derici'nin paylaşımına tepki gösteren Belevi, "Artık onu ne öfkelendirdi ise bilmiyorum bir şeyler paylaşmış ama ben kendisini çok sevdim. Yürütemedik olmadı. Ben aşk şarkıları yazan, hisleriyle hareket eden adam gibi seven bir adamım. Asla bu cümleleri kabul etmiyorum yok aldatma... Böyle bir şey yok! Benim aşka böyle bir bakış açım yok. Hâlâ çok seviyorum onu. Onun yüreğiyle ağzından fevrice çıkanlar bir olmayabilir ben takılmıyorum söylediklerine... Kendisini aldatmadım." 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1492676/cem-belevi-iddialar-hakkinda-ilk-kez-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.