ABB Meclisi'ndeki kavganın yeni görüntüleri

ABB Meclisi mayıs ayı ilk toplantısında yaşanan gerginliğe ilişkin ortaya çıkan yeni görüntülerde, AK Partilerin masayı yumrukladığı, Meclis üyelerinin birbirinin üzerine yürüdüğü görüldü.
Ecem Çetin
|
14 Mayıs 2022, Cumartesi - 12:16
ABB Meclisi'ndeki kavganın yeni görüntüleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclis Mayıs ayı Toplantı 1.Birleşimi'nde yaşanan gerginliğe ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde, AK Partili Meclis üyesi Ali İhsan Ölmez'in masayı yumruklayarak, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı konuşturmamaya çalıştığı kameralara yansıdı. Ölmez'e AK Partili isimlerin de tepki göstermesi dikkat çekti.

Son yayınlanan görüntülerde ayrıca Meclis üyelerinin birbirinin üzerine yürüdükleri görüldü.

"Ankara halkı duysun"

Videoda Yavaş'ın yaşananlara tepki gösterdiği "Ben kabile gibi yönetsem burada konuşamazsınız. Sabahlara kadar hakaret edin, iftira atın. Siyasi ahlaka yakışmayan, dedikodu üreten, ‘duyduk’, ‘tahmin ediyoruz’, biliyoruz’ kelimeleriyle başlayan iftira dolu cümleler kurun. Fitne peşine düşün, hakaretler edin. Bunu yapanlar küçük bir siyasetin küçük bir versiyonu olmaktan asla öteye geçemeyeceklerdir. Sevgili Ankaralılar, bunlar konuşuyorlar, hakaret ediyorlar ama ben cevap vereceğim zaman duymak istemiyorlar. Ankara halkı duysun ve kararını versin" sözlerine de yer verildi

Ne olmuştu?

ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın başkanlık ettiği birleşimde, AK Partili üyelerin söz talebinin geri çevrilmesi nedeniyle gerginlik yaşanmış, zabıtalar Meclis'e girmişti.

Yaşanan gerginliğin ardından Mansur Yavaş, Meclis'e ara vererek salondan ayrılmıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1499116/abb-meclisindeki-kavganin-yeni-goruntuleri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.