Çocuk hırsız patrona yakalandı

Erzurum'da girdiği dükkanda rahat hareketler sergileyen 13 yaşındaki hırsız, iş sahibiyle karşılaştı. Şüphelendiği çocuğu oyalayan patron, incelediği kamera kayıtları sonrası küçük hırsızı yakaladı.
Ankara Masası
|
20 Mayıs 2022, Cuma - 10:30
Çocuk hırsız patrona yakalandı

Erzurum'un Aşağı Mumcu Mahallesi'nde yaşanan olayda, 13 yaşındaki B.U. isimli çocuk, hırsızlık için Murat Karaca’ya ait iş yerine geldi.

Etrafta kimsenin olmamasını fırsat bilen hırsız,masanın çekmecesinde bulunan bir miktar parayı aldı.Hırsızlık sonrası rahat hareket eden çocuk o esnada iş yeri sahibiyle karşılaştı.

Çocuğu oyaladı,hırsızlığı anladı

Paranın yerinde olmadığını gören  Murat Karaca,sohbet ettiği çocuğu oyalayarak telefondan güvenlik kamerası görüntüsüne baktı.

Kamera kayıtlarında B.U.’nun 600 lirayı çaldığını gören şahıs, küçük hırsızı Gürcükapı Polis Merkezine götürerek ekiplere teslim etti.

Olay sonrası konuşan iş yeri sahibi, “Öğleden sonra dışarıdaydım ben. İş yerime gelince yazıhanem de bir çocuğun gezindiğini gördüm. Hareketleri de biraz şüpheli olunca zaten çekmecemde de bir miktar para vardı. Paranın olmadığını görünce hemen çocuğu oyalayıp burada kamera kayıtlarına bakmak gereğinde hissettim. Kamera kayıtlarına da bakınca çocuğun parayı aldığını gördüm. Parayı kendisi tekrardan iade etti bana. Çocuğun yaşı küçük olduğu için ne yapacağımı bilemedim. Hemen Gürcükapı karakoluna çocuğu götürdüm, çünkü annesine ulaşamadım, babasına ulaşamadım. Polise, teslim ettim, çocuk şubeye aldı götürdüler.'' dedi.

(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/1512012/cocuk-hirsiz-patrona-yakalandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.