Çankaya'da coşku dolu 19 Mayıs!

Çankaya Belediyesi, 19 Mayıs kapsamında, Anıtpark’ta düzenlediği Mor ve Ötesi konseri ile Başkentileri bir araya getirdi.
Ecem Çetin
|
20 Mayıs 2022, Cuma - 11:23
Çankaya'da coşku dolu 19 Mayıs!

Çankaya Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolasıyla Başkentli gençleri,  Anıtpark’ta Mor ve Ötesi konserinde bir araya getirdi. 

Katılımın yoğun olduğu konserde, Ankaralılar ve gençler unutulmaz bir gece yaşadı. 

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Bizler, siyasi düşüncemiz, inancımız, kökenimiz ne olursa olsun hepimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin yurttaşlarıyız. Hepimiz eşit yurttaşlarız. Biz, özgürlük istiyoruz, düşüncelerimize saygı istiyoruz. Biz, bize emir verilmesini, bize yaşam biçimi biçilmesini istemiyoruz. Biz, bu ülkenin kazanımlarının halka harcanmasını istiyoruz” dedi. 

"Bize bu özgürlüğü sağlayan Mustafa Kemal Atatürk’ün adını kimse yüreğimizden silemez. Bu bayram gününde başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bize bu vatanı armağan eden bütün şehitlerimize ve gazilerimize minnetlerimi sunuyorum" diyen Başkan Taşdelen konuşmasını şöyle tamamladı: 

"Bizler çok şanslıyız çünkü Türkiye gibi bir vatanımız var, çünkü cumhuriyetimiz var, çünkü Mustafa Kemal Atatürk gibi bir önderimiz var "  

Taşdelen, Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir” sözünü hatırlatarak vatandaşların bayramını kutladı.

Ayrıca belediye, hafta boyunca bayram kapsamında bir dizi etkinliğe ev sahipliği yaptı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1512088/cankayada-cosku-dolu-19-mayis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.