Kılıçdaroğlu Milletin Sesi Mitingi'nde konuştu...

CHP'nin Milletin Sesi Mitingi, İstanbul Maltepe'de gerçekleştirildi. "Ekonominin geldiği durum, adaletsiz yönetimin sonucudur" dedi.
Ankara Masası
|
21 Mayıs 2022, Cumartesi - 18:43
Kılıçdaroğlu Milletin Sesi Mitingi'nde konuştu...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Maltepe'de partisince düzenlenen Milletin Sesi mitinginde konuştu. İşte Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları:

- "Bu ekonomi adaletsiz yönetimin sonucudur. Enflasyon yüzde 150'lere dayanmış, onlar emeklinin bayram ikramiyesine zammı dahi çok görüyorlar. Gençlerimizi kaybediyoruz. Büyük çoğunluğu yurt dışına gidiyor."

- "Çok uzun süredir söyleyecekleri elle tutulur hiçbir şey kalmadı. Uzun zamandır değişim rüzgarları esiyor, Türkiye değişime hazır. İşçisi, bürokratı, sanayicisi esnafı, turizmcisi bu değişime hazır. Ve herşeyden önemlisi bu değişime gençler ve kadınlar hazır. Bizler bu değişime hazırız. Kollarımızı sıvayıp hemen çalışmaya başlamalıyız. Ekonomiyi yeniden yapılandırmak zorundayız. Hepsinin tepesine binmeliyiz. Beşli çete gibi yapıların defterini dürmek zorundayız. Bu beşli çetelerin düzenini bozacağız. Kan emicileri sırtımızdan atacağız."

- "Belediye başkanlarımıza baskı kuruyorlar. Ama başkanlarımız kumpasları aşarak hizmetlerini sürdürüyor. Bu düzen haramilerin düzenidir. İnsanlarımızı korumak ve yeni kaynaklar yaratmak için devletin müdahil olması gerekiyor."

- "Haramilere, mafyalara uyuşturucu baronlarına, kendilerini derin devlet olarak ilan edenlere, Sadat'a sesleniyorum, bu gazetecilerin kılına zarar gelirse siz kendinizi unutun."

  - "Türkiye'deki sığınmacıların geri gönderilmesi gerektiğine inanıyorum. Sınırları koruyamayanlar devleti yönetemez. Ülkemiz artık bu yükü taşıyamıyor. Sosyal, kültürel ve ekonomi olarak bu yük taşınamıyor. Bu yüzden gitmek zorundalar. Davulla zurnayla gönüllü olarak göndereceğiz kendi ülkelerine."

- "Onlar saraylarda fink atıyorlar, millet aç. Kendi celladınızı seçmeyin. Vicdanımızın sesini dinlemek zorundayız. Diyorlar ki 'Ama CHP de geçmişte şöyle yaptı, böyle yaptı'. Evet hatalar oldu. Ama biz hatalarımızdan ders alan bir partiyiz. Kendimizi geliştirmek için çok çaba harcıyoruz. Tam anlamıyla mükemmel olmasak da mükemmel bir göreve talibiz. Ülkeye barışı getirmek ve milleti huzura kavuşturmak istiyoruz. Hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir ülke inşa etmek istiyoruz."

- "Bizim dönemimizde gençler fikri hür, vicdanı hür olacak. Bizi özgürce eleştirmekten çekinmeyeceksiniz"

http://www.ankaramasasi.com/haber/1515291/kilicdaroglu-milletin-sesi-mitinginde-konustu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.