Erol Mütercimler'den Nedim Şener'e tehdit

Gazeteci Nedim Şener, imam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle tepki çeken Erol Mütercimler hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.
Ankara Masası
|
08 Eylül 2020, Salı - 23:43
Erol Mütercimler'den Nedim Şener'e tehdit

Akademisyen Erol Mütercimler'in imam hatiplere yönelik ' sahtekar, cinsi sapık, ahlaksız' hakaretlerinin konuşulduğu programda Gazeteci Nedim Şener çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şener, 15 Temmuz'da söylediği yalanını ortaya çıkarmasının ardından Mütercimler'in kendisini tehdit ettiğini açıkladı.

"Sen beni nasıl düzeltirsin"

Mütercimler 'seni sokağa çıkarmayacağım' diyerek tehdit ettiğini söyleyen Şener, "15 Temmuz oldu Efkan Ala’nın Gürcistan’a kaçmak istediğini söyledi. Bende araştırdım bunu. Bir gün CNN’de programdayız. Aytun Çıray bunu tekrar edince hocam araştırdım onu ben, Efkan Ala o gece Anadolu Jet’le Erzurum’dan Ankara’ya geliyor. Uçak bileti de elinde, kaçma falan yok diye düzelttim. Ertesi gün beni gazeteden telefonla aradı. Ve sen dedi beni nasıl düzeltiyorsun. Sana mı kaldı beni düzeltmek. Bak bundan sonra sana ne yapacağım dedi. Hayatını mahvedeceğim dedi, bundan sonra seni her yerde anlatacağım dedi. Mahvedeceğim seni sokağa çıkamayacaksın falan dedi." dedi.

"Yalandan video doldurdu"

Şener, Haydar Baş'ın ekibiyle Mütercimler'in kendisine kumpas kurmaya çalıştığını belirtirken "Ve gitti ahlaksız herif, Haydar Baş’ın kanalında onların yancısıdır o. Orada gidip saçma sapan, yalandan bir video doldurdu. Niye ben onlarla da uğraşıyordum. Çünkü sahte Atatürkçülerle uğraşmaya çalışıyorduk. O da onların parçasıydı." ifadelerini kullandı.

"Kendini tarif ediyor"

Mütercimler hakkında ağır sözler sarfeden Şener "Dolayısıyla Erol Mütercimler, sahtekar derken gerçekten kendini tarif ediyor ama sapık kısmının ne olduğunu o kendisi belki başka bir zaman anlatılır." diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/152594/erol-mutercimlerden-nedim-senere-tehdit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.