Mustafa Hasgül'den Alper Taşdelen'e: Ben utanırım

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Mustafa Hasgül, Çankaya'da çöp ve sokak hayvanı sorunun yıllardır çözülemediğini belirterek "2 dönemdir Alper Taşdelen başkanlık yapıyor. Bu iki sorun bana iletirse ben utanırım" diye konuştu.
Ankara Masası
|
01 Haziran 2022, Çarşamba - 12:46
Mustafa Hasgül'den Alper Taşdelen'e: Ben utanırım

Ankara Masası Haber Müdürü Ersin Küçükbarak'ın konuğu AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Mustafa Hasgül oldu.

Hasgül, Çankaya'da yeni bir hikaye yazmak için çalışmalarını sürdürdüklerini, herkesin rahat yaşadığı, mahalleler arasında bir eşitsizliğin olmadığı bir ilçe hayal ettiklerini söyledi.

Çankaya'da zengin ve yoksul mahalleler arasında ayrım yapıldığını belirten Hasgül, hizmet almak isteyen vatandaşların kendilerine katılmasını istedi. Hasgül, Ak Parti'nin belediyeyi kazandığında yıllardır sol partilere oy verenlerin hizmetler karşısında pişman olacağını belirtti.

Hasgül, AK Parti'nin bir sonraki seçimde Çankaya'da ses getirecek oy alacağını da sözlerine ekledi.

Habersiz üye iddialarına yalanlama

Üye kaydına yönelik çok ciddi çalışmalar yürüttüklerini aktaran Hasgül "Ankara’da parti olarak 100 bin üyemiz var, Çankaya’da son 1 yılda 6 binin üzerinde yeni üye kaydı yaptık. Toplamda 30 bin üyeye ulaştık" şeklinde konuştu.

Diğer parti yetkililerin, vatandaşların habersiz şekilde AK Parti'ye üye yapıldığı iddialarına ilişkin ise "Doğru değil. Islak imza ve kendi beyanları olmadan üye kaydı olmaz" diye konuştu.

"Ben utanırım"

"Çankaya'nın sorunları nelerdir?" sorusuna Mustafa Hasgül, ilçelerinin bir çok sorunu olduğunu ancak en önemlilerinin çöp ve sokak hayvanları olduğunu bildirdi.

"Sokak hayvanları sorunu Çankaya’da kangrene dönmüş durumda" diyen Hasgül "Yıllardır bu sorunu çözemeyen belediyeye başarılı diyebilir miyiz? Çankaya Belediyesi sokak hayvanlarıyla ilgilenmiyor. Bir çözüm önerisi de görmüyoruz."dedi.

Hasgül, Çankaya’da köpekseverler ve sokak köpeklerinden muzdarip olan mahalleler arasında çatışma olduğunu bildirdi.

Çöp sorunun ise Çankaya'ya yakışmadığını ifade eden Hasgül " Alper Taşdelen, "Çöpleri biz almadan önce resim ve video çekiyorsunuz" diyor. Halbuki planlamayı yapamıyorlar. Bir mahallede oturan ve konulacak konteyner sayısı bellidir." şeklinde konuştu.

Her belediye meclisinde bu iki sorunun gündeme geldiğini söyleyen Hasgül " 2 dönemdir Alper Taşdelen başkanlık yapıyor. Bu iki sorun bana iletilse ben utanırım." diye konuştu.

Hasgül, Alper Taşdelen'in Çankaya'yı çantada keklik gördüğü için böyle davrandığını iddia etti.

" Onlar Melih Gökçek’e dua etsinler"

Çankaya'nın eski mahallelerinde yaşanan kanalizasyon sıkıntıları nedeniyle yaşanan kötü görüntü ve kokuya ilişkin Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek'in suçlanmasıyla alakalı ise Hasgül şunları söyledi;

Muhalefet olan kesimler hep Melih Gökçek’i hedef alıyor. Çünkü medyatik bir insan. Kanalizasyonlar eskiyen yenilenmesi gerek yapılardır. Büyükşehir belediyesi değişeli 4 yıla yaklaşıyoruz. Madem böyle kronik sorunlar var, 4 yıldır bunlarla ilgili bir projelerini, çözüm önerilerini görmedim. Hala Melih Gökçek diyorlar o defteri bir kapatın yaptıklarınızla meydana bir gelin.

Büyükşehir belediyesini alırken imar sorununu çözeceğiz dediler, ne oldu, imar sorununu ne yaptılar. Bir ilerleme var mı bu konuyla ilgili. Onlar Melih Gökçek’e dua etsinler, onun yaptığıyla halen devam ediyorlar.

Ama eleştiri konusu olduğunda onun üzerinden yürüyorlar.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1546038/mustafa-hasgulden-alper-tasdelene-ben-utanirim
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.