Aziz sezona ara verecek!

Show TV'de cuma akşamlarının vazgeçilmezi Aziz heyecan dolu sezon finaliyle cuma akşamı saat 20.00'da
Ecem Çetin
|
01 Haziran 2022, Çarşamba - 14:58
Aziz sezona ara verecek!

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Volkan Yazıcı’nın kaleme aldığı dizinin kadrosunda Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan, İmren Şengel gibi birbirinden değerli isimler de eşlik ediyor.

Aziz heyecan dolu 28 bölümüyle ekrana gelecek. Kenan’ın gerçek yüzünün ortaya çıkmasının ardından Aziz ve Kenan arasında büyük bir yüzleşme yaşanır. Efnan’ın Aziz ve Kenan’ın kardeş olduklarını bilip sakladığını öğrenen Aziz’le Efnan arasında soğuk rüzgarlar eser. Pierre’in Zehra’yı yakalaması Aziz’in yeni bir plan yapmasına neden olur. Aziz, Zehra’yı kurtarıp Milli Mücadele’ye katkı sağlamak için kendini feda etmeye hazırdır. Aziz’in girdiği zorlu yolda herkes tek yürek olur. 

Efnan, Aziz’in zorlu yolunda ondan haber alamaz. Ancak Efnan, Aziz’i bulup onu görmeye kararlıdır. Gözünü kırpmadan elini taşın altına koyar! Aziz, Antakya Cumhuriyeti’nin kurulması için çabalarken derinden sarsar!

"Aziz" sezon finaliyle 3 Haziran Cuma akşamı saat 20.00’de Show TV’de!

http://www.ankaramasasi.com/haber/1546245/aziz-sezona-ara-verecek
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.