Sevgi Tekin cinayetinde müebbet istemi

Ankara'da sevgilisi Sevgi Tekin’i tabancayla vurarak öldüren sanık hakkında müebbet ve 95 yıla kadar hapis cezası talep edildi.
Ankara Masası
|
01 Haziran 2022, Çarşamba - 17:17
Sevgi Tekin cinayetinde müebbet istemi

Ankara’nın Mamak ilçesinde  sevgilisi Sevgi Tekin’in evine zorla girerek, 4 el ateş ederek öldüren  Gökhan Ağtaş'ın yargılanmasına başlandı.

Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya sanık Gökhan Ağtaş ve taraf avukatları katıldı. Ağtaş hakkında ‘kasten öldürme', ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘konut dokunulmazlığının ihlali’, ‘haberleşmenin ihlali’, ‘mala zarar verme’ ve ‘tehdit’ suçlarından müebbet ve 95 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Mütalaada istenen cezaya ilişkin görüşte, Ağtaş’ın ölüm tehdit mesajları, eve zorla girmesi ve sözleri de yer aldı.

Ne olmuştu?

Mamak ilçesi Mutlu Mahallesi'nde 4 Ocak 2021'de Sevgi Tekin, dini nikahla birlikte yaşarken ayrıldığı Gökhan Ağtaş tarafından, kardeşleri ve çocuğunun gözü önünde öldürülmüştü.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Ağtaş hakkında "kasten öldürme", "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma", "konut dokunulmazlığının ihlali", "haberleşmenin ihlali", "mala zarar verme" ve "tehdit" suçlarından iddianame hazırlamıştı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1547062/sevgi-tekin-cinayetinde-muebbet-istemi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.