Ankara'da Ebru Yüksel cinayetinde yeni detaylar

Ankara’nın Mamak ilçesinde boşandığı eşi tarafından silahla vurularak öldürülen Ebru Yüksel cinayetine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
Ankara Masası
|
31 Ağustos 2021, Salı - 11:58
Ankara'da Ebru Yüksel cinayetinde yeni detaylar

Ankara'nın Mamak ilçesi kadın cinayetine sahne oldu.

Korkunç olay dün gece 23.00 sularında Diriliş Mahallesi'nde yaşandı.

İddialara göre, Salih Ö. boşandığı eşi Ebru Yüksel ile sevgilisi Mustafa D.'yi ve kendi kızı olan İkra Ö.'yü bir sitenin bahçesinde tabancayla vurarak yaraladı. Salih Ö. daha sonra aynı tabanca ile intihar girişiminde bulundu. Ebru Yüksel ile intihar girişiminde bulunan Salih Ö. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Cinayet kurbanı Ebru Yüksel'in dayısı Erkoç Karaman yaşananları anlattı.

"Böyle bir şey olacağına hiç beklemiyorduk"

Salih Ö'nün barışmak için sürekli eski eşine baskı uyguladığını belirten Erkoç Karaman, "Salih Ebru'nun eşiydi. Ayrılalı 5 - 6 ay olmuştu. Eşi sürekli sevdiğini söyleyip beraber olmak istiyordu. O da kabul etmedi, ayrılmak istiyordu. Olay böyle ilerledi. En sonunda dün akşam geliyor, bekliyor. Onlar dışarıya çıkarken önce diğer şahsı vuruyor. Bunlar ayrılalı normal şartlar 5-6 ay oluyor. Yeni biriyle evlenmiş iki-üç gün önce. Eski eşi de onları birlikte görünce gelmiş önce ona sıkmış, ondan sonra da eski eşine 8 el ateş etmiş. Çocuğunu yaralamış. En son kendi kafasına sıkmış. Kendi de eşi de vefat etti. Ayrıldıktan sonra aralarında daha önce husumet olmamıştı. Bir ara birleşme aşamasına geldiler. Sonra olmadı. Eşi ısrar ediyordu sürekli barışmak için. Biz böyle bir şey olacağına hiç beklemiyorduk. Evin kapısına kadar geliyor. Tam taksiye binecekleri anda silahı çekip vuruyor. Bizim 20 yıllık eniştemizdi aynı köydendik" ifadelerini kullandı.

(İHA)



http://www.ankaramasasi.com/haber/979323/ankarada-ebru-yuksel-cinayetinde-yeni-detaylar
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.