Sevigen'in iddiasına Berberoğlu'ndan yanıt

Enis Berberoğlu,MİT tırları kumpasıyla ilgili iddialar ortaya atan CHP eski Genel Sekreteri ve Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen'e sosyal medya hesabından yanıt verdi.
Onur Çetinkaya
|
06 Haziran 2022, Pazartesi - 13:56
Sevigen'in iddiasına Berberoğlu'ndan yanıt

CHP eski Genel Sekreteri ve Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevigen katıldığı bir programda çarpıcı iddialarda bulundu.

Mehmet Sevigen,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2017 yılında gerçekleştirdiği 'Adalet Yürüyüşü'nün Enis Berberoğlu için yapıldığını söylemesi üzerine Berberoğlu'nda iddialara yanıt geldi.

Twitter hesabından açıklama yapan Berberoğlu,''Mehmet Sevigen adımı karıştırarak CHP'ye ve Genel Başkanımıza iftira attı'' dedi.

''Yalancının mumu misali sönecek''

Enis Berberoğlu,''Mehmet Sevigen’in bu iftirası tıpkı benzerleri gibi, yalancının mumu misali sönecek. Çünkü aynı saçmalığı manşetine defalarca taşıyan Sabah Gazetesi’ne Avukat Murat Ergün, Kemal Beyin vekaleti ile dava açtı ve kazandı.'' açıklamasını yaptı.

CHP'ye katılalı 50 yıl olduğunu belirten Berberoğlu,''Ne AKP ve reisine, ne de Sevigen tarzı siyasete pabuç bırakmam'' diye yanıt verdi.

''Hukuk önünde hesap soracağım''

''Suç işlemediğimi, müfteri veya itirafçı olmayacağımı hapis yatarken aynı iddiayı ima yoluyla yapan Tayyip Erdoğan’a da söylemiştim.'' açıklamasında bulunan milletvekili,'' Dahası hakkımdaki haksız ve yersiz hüküm Anayasa Mahkemesi tarafından bozuldu.''

''Bu iddiaları partimi karalamak,beni yargısız infazla mahkûm etmek isteyenlerden hukuk önünde hesap soracağım. Paralarını alıp, öğrenci bursu olarak dağıtacağım Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarım '' ifadelerini kullanan Berberoğlu,Sevigen'in iddialarına da yanıt vermiş oldu. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1555110/sevigenin-iddiasina-berberoglundan-yanit
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.