Hablemitoğlu suikastı ile ilgili 9 gözaltı kararı!

Necip Hablemitoğlu suikastı soruşturmasını yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma kapsamında 9 şahıs ile ilgili gözaltı kararı çıkarıldığı duyurusunda bulundu.
Ankara Masası
|
08 Haziran 2022, Çarşamba - 17:35
Hablemitoğlu suikastı ile ilgili 9 gözaltı kararı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Necip Hablemitoğlu suikastı ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 9 kişi hakkında gözaltı kararı verdi.

Gözaltı kararı sonrası Terör Suçları Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen operasyonda, haklarında gözaltı kararı çıkarılan 9 zanlıdan 5’i yakalandı, diğer 4 zanlının yakalanması için de operasyonların devam ettiği bildirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülen soruşturma kapsamında Necip Hablemitoğlu suikastına dair daha önce gözaltı kararı uygulanan Nuri Gökhan Bozkır, çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliğince "Silahlı örgüte üye olmak" ve "Tasarlayarak öldürme" suçlarından tutuklanmış ve cezaevine konulmuştu. Devam eden soruşturma sırasında 3 zanlı hakkında daha gözaltı kararı çıkmış ve gözaltına alınan bu 3 kişiden 2’si tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının son gözaltı kararı verdiği 9 kişi arasında emekli albay Mustafa Levent Göktaş’ın da yer aldığı bildirildi. Adresine gidilen ancak bulunamayan Mustafa Levent Göktaş ile ilgili yakalama kararı çıktı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1562002/hablemitoglu-suikasti-ile-ilgili-9-gozalti-karari
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.