Murat Ilıkan'dan Mansur Yavaş'a : Sel felaketi ile ilgili neden tweet atmadın?

Ankara Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, Ankara'da etkili olan sel felaketleri ile ilgili ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın herhangi bir paylaşım yapmamasını eleştirdi. Ilıkan "Canan Kaftancıoğlu ile ilgili tweet atıyorsanız, Boğaziçi rektörü ile ilgili mektup yazıyorsanız, buradaki yaşanan felaketlerle ilgili de bir şey söyleyin." dedi.
Ecem Çetin
|
08 Haziran 2022, Çarşamba - 21:11
Murat Ilıkan'dan Mansur Yavaş'a : Sel felaketi ile ilgili neden tweet atmadın?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclis Haziran ayı Toplantısı 1. Oturumu gerçekleştirildi. 

Oturumda söz alan MHP ABB Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, Ankara'da 2 gündür yaşanan sel felaketleri ile ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın herhangi bir açıklama yapmamasını eleştirdi. 

" Belediye başkanının bir tweeti yok"

3 yıl geçmesine rağmen halen sel felaketlerine gerekli önlemlerin alınmadığını belirten Ilıkan, "Bugün sel felaketlerini konuşuyoruz değil mi? Niye kimse konuşmuyor belediyeden. Öyle bir durum var. Belediye başkanının daha bununla ilgili bir tweeti yok, bir paylaşımı yok, bir haberi de yok. Sel felaketi yaşandığı yerden, bir fotoğrafını da görmedik. Haber servis edilmedi çünkü daha. Bir tane valiliğin meteoroloji ile ilgili uyarılarından başka hiç bir şeyi retweeti bile yok. Hiç bir şeyi paylaşmamışlar." dedi. 

" Canan Kaftancıoğlu ile ilgili tweet atıyorsanız" 

"Canan Kaftancıoğlu ile ilgili tweet atıyorsanız, Boğaziçi rektörü ile ilgili mektup yazıyorsanız, buradaki yaşanan felaketlerle ilgili de bir şey söyleyin" diyen Ilıkan "Bu sel felaketleri bize gösteriyor ki, bundan sonra şehir imar ederken veya şehir de bir yapıyı imar ederken, artık risk odaklı düşünmek zorundayız. Yıllardan beri gelen bu yağış, trafiğini de artık gözlemlediğimizden ortaya vaka çıkıyor. " ifadelerini kullandı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/1562125/murat-ilikandan-mansur-yavasa--sel-felaketi-ile-ilgili-neden-tweet-atmadin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.