Kalp krizi geçirdi, minibüsüyle benzinliğe böyle daldı!

Bursa'da direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracıyla benzinliğe daldığı o anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Şoförle birlikte kaza sırasında akaryakıt istasyonunun marketinde bulunan 2 müşteri hafif yaralandı.
Mevlüt Peker
|
11 Haziran 2022, Cumartesi - 15:57
Kalp krizi geçirdi, minibüsüyle benzinliğe böyle daldı!

Bursa’da kullandığı minibüsün direksiyonu başında kalp krizi geçiren bir sürücü, hakimiyetini tamamen yitirdiği minibüsle akaryakıt istasyonuna girdi ve istasyon içinde bulunan markete daldı. O anlar istasyonun farklı açılarda bulunan güvenlik kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.

Olay, Bursa'nın merkez ilçelerinden Yıldırım'a bağlı Arabayatağı Mahallesi'nde meydana geldi. Ankara Yolu Caddesi'nde bulunan benzin istasyonu çalışanları bir anda siyah bir minibüsün üzerlerine geldiğini fark etti.

Aracıyla seyir hâlindeyken direksiyon başında kalp krizi geçirdiği iddia edilen sürücü, 16 V 8924 plakalı siyah renkli minibüsünün direksiyon hakimiyetini yitirerek benzin istasyonunun marketine girdi.

İstasyon görevlilerini şoka sokan kazada, o sırada istasyon marketine alışveriş için giren iki müşteri yaralandı. Kazanın hemen ardından 112 Acil Çağrı Merkezi aranarak yardım istendi. İstasyon personeli, ambulanslar gelinceye kadar yaralılara yardım etti. Kısa süre sonra kaza mahalline gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken, polis ekipleri de bir taraftan önlem alırken diğer taraftan kaza ile ilgili bilgi topladı.

Sağlık ekipleri, yaralı durumdaki 2 müşteri ile minibüs sürücüsünü ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. Yaralıların hastaneye götürülmesinin ardından polis ekipleri, akaryakıt istasyonu ve çevresinde bulunan güvenlik kameralarının görüntülerini inceledi.

İstasyon marketi kullanılamayacak duruma gelirken, kazanın istasyonun en tenha saatlerden birinde olması olası faciayı önledi.

Yaralı hâlde hastaneye kaldırılan sürücü ve müşterilerin sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin devam ettiği bildirildi. Siyah minibüsün istasyona ve ardından markete daldığı anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1568881/kalp-krizi-gecirdi-minibusuyle-benzinlige-boyle-daldi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.