Sürücünün refleksi, çocuğun hayatını kurtardı

Antalya'nın Serik ilçesinde yola aniden fırlayan 7 yaşındaki çocuk herkesin yüreği ağzına getirdi. Küçük çocuk, sürücünün refleksi sayesinde aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu.
Mevlüt Peker
|
17 Haziran 2022, Cuma - 12:50
Sürücünün refleksi, çocuğun hayatını kurtardı

Antalya ilinin Serik ilçesinde sağını solunu kontrol etmeden aniden yola fırlayan bir çocuk, sürücünün dikkati ve refleksi sayesinde minibüsün altında kalmaktan son anda kurduldu. Olaya şahit olanların yüreklerini ağızlarına getiren anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, minibüsün acı freniyle ne olduğunu anlamaya çalışan küçük çocuğun olay yerinden hiçbir şey olmamış gibi oynayarak ayrılması da yer aldı.

Olay, Antalya'nın Serik ilçesi Kökez Mahallesi'nde bulunan Mimar Adil Aydın Caddesi'nde yaşandı. Güvenlik kameralarının kaydettiği görüntülerde kimliği belirlenemeyen 6-7 yaşlarındaki çocuk, solunu kontrol etmeden aniden yola fırladı. Tam o sırada çocuğun yola fırladığını fark eden minibüs sürücüsü sert bir şekilde frene basarak minibüsü aniden durdurdu. Sürücünün dikkati ve refleksi sayesinde minibüs altında kalmaktan neredeyse kıl payı kurtulan küçük çocuğun ne olduğunu anlayamadığı görüldü. Olaya tanık olan çevredeki vatandaşlar ve sürücünün yürekleri ağızlarına gelirken, çocuğun hiçbir şey olmamış gibi oynaya oynaya olay yerinden ayrılması dikkat çekti. Tüm bu yaşananlar, saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1587036/surucunun-refleksi-cocugun-hayatini-kurtardi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.