Beton mikseri karşı şeride geçti, otomobili biçti: 4 ölü, 2 yaralı

Bursa'da beton mikseri, içinde 4 kişilik ailenin olduğu otomobile çarpışması sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi. Ezilen otomobilde baba Mehmet Ali Korkmaz ile oğulları Mustafa Efe ve Semih hayatını kaybederken, mikser sürücüsü Erol Yılmaz da olay yerinde öldü. Kazada iki kişi yaralandı.
Mevlüt Peker
|
20 Haziran 2022, Pazartesi - 17:30
Beton mikseri karşı şeride geçti, otomobili biçti: 4 ölü, 2 yaralı

Kaza saat 11.00 dolaylarında Bursa-İzmir karayolu İzmir Caddesi Görükle Kavşağı yakınında yaşandı.

Alınan bilgilere göre İzmir-Bursa karayolu Bursa istikametinde seyreden 51 yaşındaki Erol Yılmaz yönetimindeki 16 NZR 88 plakalı beton mikseri, yol kenarında bulunan bariyere çarptı ve yan yattı.

Beton mikseri yaklaşık 100 metre boyunca bariyerlerin üzerinde sürüklendikten sonra Bursa-İzmir yolu İzmir istikametine gitmekte olan 42 yaşındaki Mehmet Ali Korkmaz idaresindeki 16 APK 709 plakalı otomobile çarptı.

Metrelerce sürüklenen beton mikseri daha sonra bariyere saplanarak dururken, otomobil çok sayıda takla atarak ezildi.

Çarpmanın etkisiyle otomobildeki aileden sürücü Mehmet Ali Korkmaz ile 13 yaşındaki oğlu Semih Korkmaz ve 10 yaşındaki oğlu Mustafa Efe Korkmaz yaşamını yitirirken, eşi Fatma Korkmaz ve 4 yaşındaki kızı Elif Hüma Korkmaz yaralandı.

Trafik kazası sonucu Bursa-İzmir karayolu uzun süre trafiğe kapandı. Otomobilin yola savrulan parçaları toplandıktan sonra yol kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Cumhuriyet Savcısı olay yerinde inceleme yaptıktan sonra baba ve iki oğlunun cansız bedenleri Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1593211/beton-mikseri-karsi-seride-gecti-otomobili-bicti-4-olu-2-yarali
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.