Mansur Yavaş peşini bırakmadı! O şahsa indirimsiz ceza!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Büşra hemşireyi tehdit eden şahsın 6 ay indirimsiz ertelemesiz hapis cezası aldığını duyurdu.
Zeliha Demirci
|
21 Haziran 2022, Salı - 20:49
Mansur Yavaş peşini bırakmadı! O şahsa indirimsiz ceza!

Ankara Şehir Hastanesinde görev yapan Büşra hemşire, 2020 yılında sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Mansur Yavaş'a hitap ederek “Başkanım bana bir tabak aşure gönderebilir misiniz, teşekkür ederim” demiş, Yavaş ise “Sevgili kızım Büşra, senin nezdinde Şehir Hastanesi’nde çalışan tüm sağlık personelimiz için aşurelerimiz yola çıkıyor. Afiyetle yiyin, iyi ki varsınız” yanıtını vermişti.

Karşılıklı bu diyalogun ardından S. Kaan Altınok isimli bir kullanıcı, Mansur Yavaş’ın tweetini alıntılayarak,  “Sevgili kızın Büşra'yı h..latıcaz yakında. @fahrettinkoca bu kadının iş feshini sonlandırın hemen. Yoksa başka birisi başka yerini sonlandırır bunun başına iş alırsın” demişti.

Yaşanan olayın peşini bırakmayan ve mahkemeye taşıyan Mansur Yavaş, bugün yeni bir gelişmeyi duyurdu. Şahsın indirimsiz ceza aldığını bildiren Yavaş, “Sadece bizden aşure istediği için tehdit edilmişti Büşra hemşiremiz. Kadınlara saldırılar normalleşmesin diye dava açtık, şahıs 6 ay indirimsiz ertelemesiz hapis cezası aldı. Hukukçu kimliğimle de belirtmek isterim ki asla mücadeleden vazgeçmeyin, her zaman yanınızdayım.” dedi.

Verilen cezanın ardından 

Büşra hemşire, "Bu süreçte yanımda olduğunuz ve desteğinizi esirgemediğiniz için teşekkür ederim iyi ki varsınız Başkanım." şeklinde paylaşımda bulundu.



http://www.ankaramasasi.com/haber/1596664/mansur-yavas-pesini-birakmadi-o-sahsa-indirimsiz-ceza
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.