Sarıgül'den Mahmut Ustaosmanoğlu için taziye ziyareti

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, vefat eden Mahmut Ustaosmanoğlu’nun evine taziye ziyaretinde bulundu. Sarıgül, "İnançlarımızın saygıyla, sevgiyle iyi bir şekilde öğretilmesi için çaba gösteren bir büyüğümüzdü" diye konuştu.
Mevlüt Peker
|
23 Haziran 2022, Perşembe - 17:19
Sarıgül'den Mahmut Ustaosmanoğlu için taziye ziyareti

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, dün Hakk'a yürüyen İsmailağa Cemaatinin lideri Mahmut Ustaosmanoğlu’nun ikamet ettiği evine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Mahmut Ustaosmanoğlu ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Mustafa Sarıgül, "Örfümüzü, töremizi, geleneklerimizi koruyan, inançlarımızın saygıyla, sevgiyle iyi bir şekilde öğretilmesi için çaba gösteren bir büyüğümüzdü" ifadelerini kullandı.

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, öğle saatleri sonrası Mahmut Ustaosmanoğlu’nun evine ziyaret gerçekleştirdi. Mustafa Sarıgül, ziyarette Mahmut Ustaosmanoğlu’nun yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi.

Çıkışta gazetecilere duygu ve düşüncelerini aktaran Mustafa Sarıgül, “Başımız sağ olsun. İnançlarımız adına evlatlarımıza çok güzel öğretileri oldu. Bugün buranın bu kadar kalabalık olması, hoca efendinin ne kadar sevildiğini gösteriyor. Örfümüzü, töremizi, geleneklerimizi koruyan, inançlarımızın saygıyla, sevgiyle iyi bir şekilde öğretilmesi için çaba gösteren bir büyüğümüzdü. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1599552/sarigulden-mahmut-ustaosmanoglu-icin-taziye-ziyareti
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.