Erbakan'dan 6'lı masaya eleştiri

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 6'lı masayı eleştirerek, "Ümidini altılı masaya bağlayan daha çok kaybetmektedir.'' dedi.
Onur Çetinkaya
|
26 Haziran 2022, Pazar - 14:24
 Erbakan'dan 6'lı masaya eleştiri

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Batman il kongresine katıldı.

Partililere hitap eden Erbakan, 6'lı masaya ümit bağlayanların daha çok kaybedeceğini belirtti.

Erbakan,''Ümidini altlı masaya bağlayan daha çok kaybetmektedir. Bu masanın bir tarafında uzun yıllar boyuncu AK Parti iktidarında başbakanlık, bakanlık yapmış isimler var.  Diyorlar ki, efendim AK Parti içinde görev yapmış olanlar Cumhurbaşkanı adayı olamaz. Masanın iki tarafındaki Cumhuriyet Halk Partisi ile İyi Parti’nin çok ciddi fikir ayrılıkları var. Genel başkanlar düzeyinde olmasa da iki parti arasında çatışma var. Altılı masadaki çatışmalar ve atışmalar son bulmuyor." dedi.

''Altılı masanın çatırdıları duyulmaya başlandı''

Atılı masanın çatırdıları Türkiye’nin her tarafından duyulmaya başlandı diye konuşan Fatih Erbakan,''Altılı masa milletin umudu olmaktan son derece uzaktır.Bir kere altılı masada olanların hiçbirinin ülkenin temel problemlerine ilişkin olarak proje ve çözüm önerileri somut olarak ortada yok. İçinde bulunduğumuz ekonomik burhandan ekonomik krizden nasıl kurtarılacağımıza ilişkin bir kaynak paketi ortaya koyamamışlardır.'' açıklamasında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1603848/erbakandan-6li-masaya-elestiri
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.