Kızılcahamam’a 100 odalı yeni tesis

Ankara Masası
|
12 Mart 2020, Perşembe - 08:48
Kızılcahamam’a 100 odalı yeni tesis

İçişleri Bakanlığı tarafından, Ankara’nın termal merkezlerinden birisi olan Kızılcahamam’a yapılacak yeni tesisin proje aşaması tamamlandı.

Kızılcahamam’da Soğuksu Caddesi üzerinde bulunan ve Valilik Tesisi olan taşınmazın üzerine 250 yataklı termal otel yapılması için çalışmalar başladı.

Kızılcahamam’ın, Ankara’nın ve Türkiye’nin önde gelen termal turizm merkezlerinden biri olduğunu ifade eden Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, projeyle ilgili şunları söyledi;

“Kızılcahamam’ın elinde tuttuğu bu gücü daha ileriye taşımak için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Seçim döneminde de ifade ettiğimiz gibi İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun destekleri ile 100 odalı, 250 yataklı termal tesisimizin projesi hazırlandı. Vilayetler Birliği Başkanlığı, söz konusu alan üzerinde Vilayetler Evi’nin yapımı için ihale çalışmaları hızla devam ediyor” dedi.

Başkan Süleyman Acar, 90 normal, 5 suit, 5 aile odası olmak üzere toplamda 100 odadan oluşan; bodrum katlarının ise termal alan ve toplantı salonları olarak planlandığı projeye desteklerinden dolayı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür etti.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1623/kizilcahamama-100-odali-yeni-tesis
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.