Mızrak uçlu korkuluk demiri çocuğun eline saplandı

Sivas'ta müstakil bir evin bahçe duvarına çıkarak dut almak isteyen çocuğun eline, duvar üzerindeki ok uçlu ya da mızrak uçlu olarak bilinen korkuluk demiri saplandı.
Mevlüt Peker
|
01 Temmuz 2022, Cuma - 00:52
Mızrak uçlu korkuluk demiri çocuğun eline saplandı

Sorumsuzca üretilen ok uçlu ya da mızrak uçlu korkuluk demirleri can yakmaya devam ediyor. Sözde hırsızlar için üretilen ancak sadece çocukların canını yaktığı onlarca örnekleriyle bilinen mızrak uçlu korkuluk demiri bir çocuğun daha yaralanmasına yol açtı.

Olay, Sivas'ın Şeyh Şamil Mahallesi Şehit Hamit Kandur Caddesi'nde yaşandı. Müstakil evin bahçesinde bulunan ağaçtan dut toplamak isteyen 12 yaşındaki A.Y, dengesini kaybetti ve korkuluk demirinin üzerine düştü. Eline korkuluğun mızrak uçlu demiri saplanan çocuğu görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Olay yerine gelen Sivas Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri hidrolik makas kullanarak korkuluk demirinin A.Y'nin eline saplanan bölümü kesildi. Talihsiz çocuk, eline saplanan demir parçasıyla birlikte ambulansla Numune Hastanesine götürüldü. A.Y.'nin eline saplanan korkuluk demiri başarılı bir ameliyatla çıkarıldı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1627823/mizrak-uclu-korkuluk-demiri-cocugun-eline-saplandi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.