Genç kadın, silahlı soyguncuyu cep telefonuyla korkuttu

İzmir ilinin Gaziemir ilçesinde, kuyumcuya girerek silahlı soyguna kalkışan zanlı, polis ekiplerinin yaptığı titiz çalışmalar neticesinde yakalandı. Zanlının kuyumcuya girdiği, genç kadının telefona sarıldığını görmesiyle hemen kaçtığı anlan güvenlik kameralarına yansıdı.
Mevlüt Peker
|
03 Temmuz 2022, Pazar - 09:03
Genç kadın, silahlı soyguncuyu cep telefonuyla korkuttu

Soygun girişimi, Gaziemir ilçesine bağlı Önder Caddesi’ndeki kuyumcuda 3 Haziran Cuma günü yaşandı. Saat 14.30 sıralarında, kuyumcuya gelen motosiklet kasklı ve silahlı zanlı, tezgahın arkasında oturan 33 yaşındaki sarraf M.D. isimli kadından elinde tuttuğu poşeti altınlarla doldurmasını istedi. İş yerinin güvenlik kameraları tarafından an be an kaydediler görüntülerde kadın sarrafın soğukkanlılığını koruduğu ve cep telefonuna sarıldığı, bunu gören soyguncunun ise korkup kaçtığı görüldü.

Polis kimliğini belirledi ve yakaladı

Kuyumcu soygunu girişimi sonrası İzmir Gaziemir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Çevredeki ve iş yerindeki güvenlik kameralarına ait görüntüleri dikkatle inceleyen polis ekipleri, zanlının S.Z (37) olduğunu belirledi. Polis ekipleri yaptıkları çalışma sonucu S.Z.’yi soygun girişiminde kullandığı kask ve tabanca ile birlikte kıskıvrak yakaladı. Tabancanın kurusıkı olduğunu belirlenirken gözaltına alınan zanlı, ifadesi için Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Emniyette işlemleri tamamlanan ve adliyeye sevk edilen zanlı S.Z., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı ve cezaevine konuldu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1630937/genc-kadin-silahli-soyguncuyu-cep-telefonuyla-korkuttu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.