Kahramankazan'da 2022’in ilk yarısında 255 iş yeri açıldı

Türkiye’nin en hızlı gelişen ilçelerinden biri olan Ankara'nın Kahramankazan ilçesi, yatırımcılar ve girişimciler için çekim merkezi olmaya devam ediyor. Kahramankazan Belediyesi, 2022’nin ilk 6 ayında 255 yeni işletmeye ruhsat verdi.
Mevlüt Peker
|
04 Temmuz 2022, Pazartesi - 12:59
Kahramankazan'da 2022’in ilk yarısında 255 iş yeri açıldı

Başkant Ankara'nın Kahramankazan ilçesi, 2022 senesinde de iş yeri açmak isteyen girişimcilerin tercihlerinde ilk sırayı oluşturuyor.

Kahramankazan Belediyesi 2022’nin ilk 6 ayında başvuru yapan 255 yeni işletmeye ruhsat verdi. Yeni ruhsat sahibi iş yerleri farklı sektörlerde hizmetler sunuyor. Yeni açılan iş yerleri Kahramankazan ilçesindeki istihdam alanlarının artmasına katkı sağlarken, ekonomik hareketliliğe canlılık getiriyor.

Kahramankazan’da ticari faaliyet yürütmek isteyen girişimciler arasında hizmet sektöründe faaliyette bulunanların yanı sıra, atölye, fabrika ve imalathane gibi yoğun istihdam alanına sahip iş yerleri yer alıyor.

Belediye olarak yatırımcılara ve girişimcilere ellerinden gelen kolaylığı sağladıklarına dikkat çeken Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da belirttiği gibi istihdam sağlayan tüm yatırımcılarımız, tüm girişimcilerimiz başımızın tacıdır. Yatırımcı ve girişimcileri ilçemize çekmek için elimizden geleni yapmayı sürdürüyor, onlara her türlü kolaylığı sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1632343/kahramankazanda-2022in-ilk-yarisinda-255-is-yeri-acildi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.