Minik Ilgın'dan Mansur Yavaş'a mektup

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bedava dondurması verilmeyen kızın mektubuna yanıt verdi. Yavaş, küçük Ilgın'a bir de hediye gönderdi.
Ecem Çetin
|
07 Temmuz 2022, Perşembe - 16:05
Minik Ilgın'dan Mansur Yavaş'a mektup

Aldığı dondurmadan bedava çıkan ancak gittiği bakkalda bedava dondurması verilmeyen Ilgın isimli bir çocuk, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a mektup yazdı.

Bu duruma çok üzüldüğünü belirten küçük Ilgın, Başkan Yavaş'tan yardım istedi.

İşte Ilgın'ın mektubu; 

"Sevgili Mansur Amca, merhaba sayın belediye başkanım. Ben Ilgın. Marketten dondurma aldım. Çubuktan bedava çıktı, ben de bir tane daha alacağımızı biliyordum. Bu yüzden markete tekrar girdim ve dedim ki, benim çubuğumdan bedava çıktı alabilir miyim? Marketçi abla da üzgünüm ama veremem dedi. Ben de tamam canım hemen getireceğin diyeceğini sanmıştım. İçim bir anca şunu söyledi. Galiba çocukları kandırmak istiyorlar, diye bir üzüntü kapladı. Madem çubukta bedava yazıyor o zaman dondurmayı neden satıyorsunuz diye sordum kendime. Bunun için bir şey yapabilirseniz çok sevinirim. Görüşürüz sayın belediye başkanım"

Yavaş kendisine gelen mektuba kayıtsız kalamayarak küçük Ilgın'a mektup yazarak hediye gönderdi. 

Yavaş, şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili kızım Ilgın, Mektubunu aldım. Çok teşekkür ederim. Senin gibi ben de üzüldüm. Bu sorununu çözebilmek için elimden pek bir şey gelmese de bayram öncesi sana küçük bir sürpriz yapmak istedim. Annenle konuştuğumuzda resim yapmayı çok sevdiğini öğrencim. Hayallerindeki renkli dünyayı istediğin çizip boyayabilmen için sana bu boya kalemlerini gönderiyorum. Umarım seversin ve umarım resmettiğin hayallerin bir gün gerçek olur. Ailenin bayramını şimdiden kutlar, gözlerinden öperim. Sevgilerimle..."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1642557/minik-ilgindan-mansur-yavasa-mektup
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.