Gültekin Uysal’dan “muhalefet terörle kol kola” diyen Fuat Oktay’a tepki

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın “Terör örgütleriyle kol kola girmiş bir muhalefet yapısı var” sözlerine sert tepki gösterdi. Uysal, “Bu sözleri ahlaksızlığın zirvesi olarak ifade edebilirim” dedi.
Ersin Küçükbarak
|
07 Temmuz 2022, Perşembe - 16:38
Gültekin Uysal’dan “muhalefet terörle kol kola” diyen Fuat Oktay’a tepki

Gültekin Uysal, FOX TV’de Çalar Saat programına konuk oldu.

İlker Karagöz’ün, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın muhalefet partilerini terör örgütleriyle kol kola olmakla suçladığını hatırlatması üzerine Uysal sert tepki gösterdi.

"Türkiye’de PKK ile işbirliği yapma imtiyazı sayın Erdoğan’da"

“Bu sözleri ahlaksızlığın zirvesi olarak ifade edebilirim” diyen Uysal, Türkiye’de PKK ile işbirliği yapma imtiyazı sayın Erdoğan’da. Ortada bir ittifak varsa Öcalan-Erdoğan İttifakı var. Sayın Oktay oraya baksın” şeklinde konuştu.

Uysal, atanmış bir kişi olarak Fuat Oktay’ın yetkilerinin sınırlı olduğuna işaret ederek,  “Bu değerlendirmeleri hiçbir şekilde kabul edebilme imkanımız yok.” Şklinde konuştu.

"Bu tür sözleri şiddetle reddediyorum"

Gültekin Uysal şöyle devam etti:

“FETÖ ile işbirliği içerisinde bu ülkeyi devleti ele geçireceğiz diyerek yola çıkanların bugün milletimiz affetsin diyerek yasak savma kabilinden nedamet getirmeleri  bu suç ortaklığını geri bırakır mı? Gün geldiğinde 2 tane suç ortağı var o suç ortağından biri diğerini bugün yargılıyor FETÖ meselesinde. O diğer ortağını da Türkiye Cumhuriyeti mahkemeleri yeri geldiğinde yargılayacak. Bu tür sözleri şiddetle reddediyorum. Hele hele Demokrat Parti olarak seciyemiz, sicilimiz devlet, vatan, millet mevzubahis olduğunda durduğumuz yer bellidir”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1642604/gultekin-uysaldan-muhalefet-terorle-kol-kola-diyen-fuat-oktaya-tepki
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.