Mehmet Görmez’den 15 Temmuz paylaşımı

15 Temmuz işgal girişiminde halkı yüreklendiren salaların talimatını veren Eski Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez, ihanet gecesi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
Mevlüt Peker
|
15 Temmuz 2022, Cuma - 11:44
Mehmet Görmez’den 15 Temmuz paylaşımı

15 Temmuz 2016 tarihindeki işgal girişiminde toplumun ikaz edilmesi ve yüreklendirilmesinde büyük katkısı olan salaların okunması talimatını veren Eski Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Mehmet Görmez sosyal medya platformu Twitter’daki şahsi hesabı @DIBMehmetGormez üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Mehmet Görmez paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“15 Temmuz'da maruz kaldığımız ihanet ve fitneye karşı Aziz Milletimizden nusret ve inayetini esirgemeyen Rabbimize bir kez daha hamdediyoruz. Dillerinde tekbir, kulaklarında sala sesleriyle can veren şehidlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla yâdediyoruz.

Rabbim, dinî ve içtimai  hayatımızda büyük bir yara açan bu cürm-i kebirin özellikle bizi biz kılan inanç değerlerimize verdiği zararları ilim, hikmet, marifet ve yüksek ahlakla telafi etmeyi Aziz Milletimize nasib eylesin. Cumanız mübarek olsun.”

http://www.ankaramasasi.com/haber/1655839/mehmet-gormezden-15-temmuz-paylasimi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.