Konyaaltı Sahili'nde koronavirüs paniği

Antalya’da koronavirüs şüphelisi kadın, çocuğuyla birlikte geldiği Konyaaltı Sahili’nde ‘Hastayım, ölmek istemiyorum’ diyerek bağırmaya başladı. Etrafa tükürdüğü iddia edilen kadın çocuğuyla birlikte sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
IHA-20200915AW114964
|
15 Eylül 2020, Salı - 12:56
Konyaaltı Sahili'nde koronavirüs paniği

Olay, Konyaaltı Sahili’nde 10.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çocuğuyla birlikte sahile gelen Dilek M. (31), yanındaki bavulda bulunan eşyaları etrafa saçmaya başladı. Bu sırada, "Hastayım, ölmek istemiyorum" diye bağıran Dilek B.'nin aynı zamanda etrafa tükürdüğü iddia edildi.

Sahilde kısa süreli panik yaşanırken ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgedeki cankurtaranlar maske takmayan kadını diğer tatilcilerden uzak tutmaya çalıştı.

Polis ekipleri yaptığı incelemede Dilek M.’nin 14 günlük ev izolasyonunu deldiğini tespit etti. Polis ve cankurtaran ekipleri bunun üzerine kadının etrafında şerit çekip, tatilcileri alana yaklaştırmadı. İhbarla bölgeye çağrılan bir belediye çalışanı kadının bulunduğu alanın etrafını ve eşyalarını dezenfekte etti.

Bu sırada yanındaki çocuğuna sarılıp “Allah’ım yeter artık. İnsanlar ölmesin ne olur" diye bağıran Dilek M.’nin sürekli çakıl taşlarını eline alarak avuçladığı görüldü.

Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, Dilek M.’yi sakinleştirerek ambulansla hastaneye kaldırdı.

Tatilcilerden Volkan Yılmaz, “Çocuğu yüzmek için denize bıraktı. Sonra gülmeye başladı. Eşyalarını açtı. Ölmek istemiyorum diye bağırıyordu. Sonra bağırarak ağlamaya başladı. Protesto eder gibi alkış tutuyordu.” dedi.


(İHA)

http://www.ankaramasasi.com/haber/167159/konyaalti-sahilinde-koronavirus-panigi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.