Pursaklar'a en uzun yürüyüş ve bisiklet yolu

Ankara’nın Pursaklar Belediyesi, Endemik Vadi'den Saray Mahallesine kadar uzanan, Pursaklar’ın en uzun bisiklet ve yürüyüş yolu için çalışmaları hızlandırdı.
Mevlüt Peker
|
25 Temmuz 2022, Pazartesi - 11:50
Pursaklar'a en uzun yürüyüş ve bisiklet yolu

Pursaklar ilçesinde yaşam kalitesini artıracak projeleri hayata geçiren Pursaklar Belediyesi, Endemik Vadi'nin içinden başlayıp Saray Mahallesine kadar uzanan ve gidiş dönüş toplam 2200 metre uzunluğa sahip oluşu ile Pursaklar ilçesinin en uzun yürüyüş ve bisiklet yolu unvanına sahip olacak alanda çalışmalar sürüyor.

En kısa zamanda çalışmaları bitireceklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilgili birim müdürleriyle beraber bisiklet ve yürüyüş yolunda inceleme yaptı.

Pursaklar’ın gelişimi, değişimi ve dönüşümü için çalışmaları sürdürdüklerini kaydeden Başkan Ertuğrul Çetin, şunları söyledi:

"En uzun yürüyüş ve bisiklet yolu yapım çalışmalarımızı yerinde inceledim. Burada yapacağımız peyzaj düzenlemeleriyle aydınlatma, ağaçlandırma ve oturma alanlarıyla Pursaklar halkının yeni yaşam alanı haline dönüştürüyoruz. Sonuna geldik, en kısa zamanda hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. İlçemize değer katacak, bakanlara kendini hayran bırakacak bir yer haline dönüştürmek için var gücümüzle çalışmaya, gayret etmeye devam edeceğiz."

http://www.ankaramasasi.com/haber/1672241/pursaklara-en-uzun-yuruyus-ve-bisiklet-yolu
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (1)

Yorumunuz İletilmiştir.
KORAY SERCAN KURU
25 Temmuz 2022, 12:03
ÖNCE BAŞIBOŞ KÖPEKLERİ TEMİZLEYİN BOŞU BOŞUNA YAPIYORSUNUZ İNSANLAR SÜREMEDİKTEN SONRA