AK Parti Grup Başkanvekili Ünal: “Pazartesi günü olağanüstü toplantı çağrısına katılmayacağız”

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Özgür Özel’in olağanüstü toplantı çağrısı üzerine açıklamalarda bulundu.
Ankara Masası
|
26 Temmuz 2022, Salı - 17:44
AK Parti Grup Başkanvekili Ünal: “Pazartesi günü olağanüstü toplantı çağrısına katılmayacağız”

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal, CHP'li Özgür Özel'in olağanüstü toplantı çağrısı hakkında açıklama yaptı.

Ünal olağanüstü toplantı çağrısını  Cumhuriyet Halk Partisi’nin hiçbir grubu bilgilendirmediği ve  kendi ittifak ortakları dahil olmak üzere bu konuda bir bilgi vermediğini belirterek, "çalışan 600 milletvekilinin iradesine karşı bir saygısızlık ve siyasi nezaketsizliktir" dedi.

“Pazartesi günü olağanüstü toplantı çağrısına katılmayacağız”

CHP'nin olağanüstü toplantı çağrısını değerlendiren Ünal:

“Sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddetin önlenmesi amacıyla mevcut uygulamaların incelenerek ilave önleyici tedbirlerin planlanması amacıyla; Sağlık Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı koordinesinde bir çalışma komisyonu kuruldu. Yine geçmişte de bir çalışma komisyonu kurulmuştu. Bu çerçevede biz Pazartesi günü olağanüstü toplantı çağrısına katılmayacağız. Biz Cumhuriyet Halk Partisi’nin sağlıkta yaşananlar ve bizim çözüm kapasitemiz ile dünkü sorunları çözdüğümüz gibi bundan sonraki sorunlara yönelik de zaten yürüttüğümüz çözüm faaliyetlerini bir siyasi istismar, bir şov aracı haline getirilmesine müsaade etmeyeceğiz” açıklamalarında bulundu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1675330/ak-parti-grup-baskanvekili-unal-pazartesi-gunu-olaganustu-toplanti-cagrisina-katilmayacagiz
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.