Manavgat'ta yangın!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde hayvan gübrelerinin tutuşması sonucu yangın çıktı. Yangın, ahır sahipleri ve itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Ecem Çetin
|
28 Temmuz 2022, Perşembe - 15:52
Manavgat'ta yangın!

Antalya’nın Manavgat ilçesi Karaöz Mahallesi Merkez mevkiinde bulunan Şevket Öksüzoğlu’na ait ahırın yanındaki hayvan gübrelerinin tutuşması sonucu yangın çıktı. 

Yangın, ahır sahipleri ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat birimine bağlı ekiplerin müdahalesi sonucunda içerisinde inekler ve saman balyaları bulunan ahıra ulaşmadan söndürüldü.  

Yangın, bisiklete binen 2 küçük kızın görerek bağırması ve çevredekilerin kızların sesine gelmeleri sonucunda fark edildi.

Yangın yerine ilk gelenlerden birisi de aynı zamanda ahır sahibinin kardeşi olan ve 28 Temmuz 2021’deki cumhuriyet tarihinin en büyük yangınında, eviyle birlikte kanser tedavisi için biriktirdiği paraları da yanan Cemile Öner oldu. 

Yangının söndürülmesini büyük bir endişe ve korkuyla izleyen Öner, o günü yeniden yaşadığını, evi yandığı sırada canını nasıl kurtarmış olduğuna hala inanamadığını dile getirdi.

Yangını bisikletleriyle gezerken gören 2 küçük kız, "Bir anda duman çıktığını gördük. Duman artınca bağırıp haber verdik. Allahtan ahıra ulaşmadan söndürüldü" diye konuştu.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1679664/manavgatta-yangin
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.