Husumetlilerini kurşun yağmuruna tuttukları anlar kamerada

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde birbirine husumetli iki grup arasında yaşanan anlaşmazlık sonrası silahlar konuştu. Silahlı saldırganlar diğer grubun evini basarak araba ve evi kurşun yağmuruna tuttular. Saldırı anları güvenlik kameralarına yansıdı.
Mevlüt Peker
|
01 Ağustos 2022, Pazartesi - 10:09
Husumetlilerini kurşun yağmuruna tuttukları anlar kamerada

İstanbul’un Esenyurt ilçesine bağlı Akevler Mahallesi’nde silahlı bir grup, uyuşturucu madde satışı sebebiyle aralarında anlaşmazlığa düştükleri diğer grubun evine baskın düzenledi. Sokak ortasında bağırarak ağır tehditler savuran grup, husumetli oldukları diğer gruba ait ev ve iki otomobili kurşun yağmuruna tuttu. Ortalığın savaş alanına döndüğü silahlı saldırıda bir kişi yaralandı. Saldırganların kayıplara karıştığı olayla ilgili polis soruşturma başlatırken, saldırı anları ise güvenlik kameraları ve cep telefonu ile bir vatandaş tarafından kaydedildi.

Saldırganlar yakalandı

Yaşanan silahlı baskın sonrası saldırganları yakalamak için çalışma yürüten Esenyurt polisi, kısa süre sonra Mahmut Ç. ve Zafer T. isimli iki silahlı saldırganı kıskıvrak yakaladı. Gözaltı uygulanan zanlılar Emniyette yapılan işlemleri sonrası adli makamlara sevk edildi.

http://www.ankaramasasi.com/haber/1685116/husumetlilerini-kursun-yagmuruna-tuttuklari-anlar-kamerada
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.