Pursaklarlı kadınlar hem geziyor hem öğreniyor

Pursaklar Belediyesi, ilçede ikamet eden kadınlar için İstanbul, Bursa ve Konya'ya gezi düzenledi.
Ankara Masası
|
04 Ağustos 2022, Perşembe - 11:25
Pursaklarlı kadınlar hem geziyor hem öğreniyor

Pursaklar Belediyesi, kadınlar için  tarih kokan  İstanbul, Bursa ve Konya'ya rehberler eşliğinde kültürel geziler organizasyonu yaptı.

Kadınlar kültürel ve tarihi mirasları yakından görme fırsatı buldu. İstanbul'un tarihle yoğrulmuş sokaklarında tarihi tekrar yaşadılar Bursa'da Ulu Camiyi  Konya'da Mevlana Müzesini  ziyaret eden kadınların sevinci gözlerinden okundu. 

Belediye Binası önünden kalkan bütün otobüsleri ziyaret eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin kadınlara iyi yolculuklar dileklerinde bulundu.

"Önümüzdeki günlerde de devam edecek"

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘İlçemizde ikamet eden ev hanımlarımız için düzenlediğimiz kültürel gezilerimiz devam ediyor. Şehir gezilerimizle ilçemizdeki kadınların, tarihi ve doğal güzellikleri ile kendisine hayran bırakan İstanbul, Konya ve Bursa şehirlerini yerinde görmelerini sağlıyoruz. Şehir turlarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek. Gezilerimize büyük bir rağbet göstererek katılımlarını her geçen gün daha da fazla arttıran hanımlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


http://www.ankaramasasi.com/haber/1693041/pursaklarli-kadinlar-hem-geziyor-hem-ogreniyor
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.