Seren Serengil'e canlı yayında Yaşar İpek şoku

Yağmur Sarnıç’ın eski sevgilisi Erdi Sungur, bir televizyon kanalında Seren Serengil'in sunduğu programa konuk oldu. Erdi Sungur sözü Yaşar İpek'e getirdiğinde Seren Serengil “Artık onu duymak istemiyorum.” diyerek programı kapattı.
Zeliha Demirci
|
16 Eylül 2020, Çarşamba - 14:25
Seren Serengil'e canlı yayında Yaşar İpek şoku

Emre Aşık ile çekişmeli boşanma davası devam eden Yağmur Sarnıç, geçtiğimiz mart ayında Düzce’de yapılan yol kontrolü sırasında cezaevi firarisi sevgilisi Erdi Sungur ile yakalanmıştı.

Yakalandıkları araçta iki adet silah bulunan çift gözaltına alınmış, Erdi Sungur soruşturma kapsamında verdiği ifadede silahları Emre Aşık’ı öldürtmek için aldıklarını itiraf etmişti. Yağmur Sarnıç ise imam nikahlı eşi olduğunu iddia ettiği Erdi Sungur’un söz konusu silahları kendisini korumak için aldığını ileri sürmüştü.

Erdi Sungur yaşananları bir televizyon kanalındaki magazin programında anlattı. Cezaevine girdikten sonra ilişkileri biten Yağmur Sarnıç hakkında şok iddialarda bulunan Sungur, "Yağmur silahları beraber aldığımızı söylemiş. Evet birlikte aldık ama beni tanıyan herkes Emre’ye bir şey yapmayacağımı bilir. Yağmur güzelliğini kullanan çok tehlikeli bir kadın." ifadesinde bulundu.

Yağmur Sarnıç tarafından kullanılmaya çalışıldığını savunan Sungur, "Çocuklarımın kendisine anne demesini istiyordu. Anneme anne, babama baba dedi. Ona karşı zaafım vardı ama o cezaevine girince beni bir daha aramadı." dedi.

Sarnıç’ın çevresinde onu koruyan birçok ismin olduğunu ve kendisine de tehdit telefonları geldiğini söyleyen Erdi Sungur, sözlerinin devamında ise program sunucusu Seren Serengil'in eski eşi Yaşar İpek'e değindi. Sungur, "Yaşar İpek de yanımıza geldi. Yağmur ile daha önce bir şey yaşamışlar aralarında çok farklı bir ilişki var." dedi. Ünlü sunucu bu sözler üzerine şaşkına dönerek "Artık onu duymak istemiyorum." deyip programı kapattı. 

http://www.ankaramasasi.com/haber/169645/seren-serengile-canli-yayinda-yasar-ipek-soku
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.