Ortalık karıştı; Seren Serengil ve Tuğçe Tayfur birbirine girdi

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları şarkıcı Tuğçe Tayfur, 7 yıllık eşi Taner Şafak'tan geçtiğimiz yıl boşanmıştı. Tuğçe Tayfur'un adı son olarak evli iş adamı Tolga Bayar ile anıldı. "Söylemezsem Olmaz" isimli magazin programına konu olan yasak aşk hikayesine yaptığı yorumlarla Seren Serengil, Tuğçe Tayfur’u küplere bindirdi.
Zeliha Demirci
|
13 Ekim 2020, Salı - 13:16
Ortalık karıştı; Seren Serengil ve Tuğçe Tayfur birbirine girdi

Taner Şafak’tan boşanan Tuğçe Tayfur'un adı son olarak evli iş adamı Tolga Bayar ile aşk dedikodularına karıştı. Aşk iddialarının ardından sosyal medya hesabında açıklama yapan Tuğçe Tayfur, Bayar'la sadece arkadaş olduklarını söyledi.

Ama Tolga Bayar'ın boşanma sürecinde olduğu eşi Ebru Bayar, önceki gün Bircan Bali ve Seren Serengil'in sunduğu "Söylemezsem Olmaz" programına katılarak iddiaların doğru olduğunu öne sürdü ve "Yuvamı Tuğçe Tayfur yıktı" dedi. Tolga Bayar ile aralarında hiçbir sorun yokken Tuğçe Tayfur’un araya girdiğini ve boşanma aşamasına geldiklerini belirten Ebru Bayar, eşinin 1 aydır çocuğunu görmediğini ileri sürdü. Tolga Bayar’ın Tuğçe Tayfur’la Maslak’ta lüks bir sitede ev tuttuklarını da iddia eden Ebru Bayar, kendisinin de aynı siteden çocuğuyla birlikte atıldığını iddia etti.

Bu açıklamaların ardından Tolga Bayar, Tuğçe Tayfur'un elini tuttuğu bir videoyu paylaşarak daha önce inkar ettiği ilişkisini sosyal medya hesabından duyurdu.

Bütün gelişmelerden sonra Seren Serengil’in canlı yayında, “Acaba annesini mi rol model alıyor? Necla Nazır ile Ferdi Tayfur’un 30 yıllık beraberliği sırasında Tayfur’un bir başkasıyla evli olduğunu, son 15 yılda ise başka bir kadınla birlikte olduğunu biliyoruz. Bunları görerek büyüyen bir çocuğun da psikolojisi çok normal olmayabilir, aile kavramının ne olduğunu tam anlayamayabilir.” ifadelerini kullanmasının ardından Tuğçe Tayfur ateş püskürdü.

Tayfur, Instagram hesabından Seren Serengil’i ve annesini hedef alarak sert paylaşımlar yaptı. 

Tuğçe Tayfur'un paylaşımlarından sonra Serengil de sosyal medya üzerinden yanıt verdi ve Tayfur'a dava açtığını bildirdi.
Tuğçe Tayfur cephesinden ise henüz yanıt gelmedi.
http://www.ankaramasasi.com/haber/243469/ortalik-karisti-seren-serengil-ve-tugce-tayfur-birbirine-girdi
İlginizi Çekebilir

Yorumlar (0)

Yorumunuz İletilmiştir.